Oto Kurtarma Sorununa Güvenli ve Etkin Çözüm Otolye'de!

Oto Kurtarma Sorununa Güvenli ve Etkin Çözüm Otolye'de!

Oto Kurtarma Sorununa Güvenli ve Etkin Çözüm Otolye'de!

 

Araç kullanmak günlük hayatı kolaylaştırsa da oldukça meşakkatli bir iştir. Uzun yol seyahatleri, büyükşehir trafiği araç sürücülerine yıpratıcı bir süreç yaşatır. Bu yolculuklar esnasında araç arızası veya kazalar meydana gelmektedir. Araçların geçmişten gelen hasarları veya yol bozuklukları arızalara dolayısıyla da araçların yolda kalmasına neden olmaktadır. Yolda kalan araçlar trafiğin sıkışmasına, toplum sağlığının tehlikeye atılmasına sebebiyet vermektedir. Bu gibi olumsuzlukların yaşandığı anlarda oto kurtarma devreye girer. Yol yardımı ile birlikte bilinen oto kurtarma herhangi bir arıza veya kaza anında aracınızı en yakındaki oto servise götürür. Kazanın veya arızanın yaşandığı konumdan aracı alarak ilgili servise yönlendiren oto kurtarma araç sürücülerinin imdadına yetişir. Otolye bünyesinde sunulan oto servisler içerisinde; bulunduğunuz konuma en yakın servisi seçerek aracınızın arızasını kısa sürede giderebilirsiniz. Orijinal yedek parçalar ve alanındaki başarısını kanıtlamış oto servisleri sürücülere sunan Otolye sayesinde kapıda hizmet veren servisleri de inceleyebilirsiniz. Onarım, bakım ve diğer hizmetleri vermeyi hedefleyen servisler ile trafik esnasında dahi kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Yol Yardım Hizmeti Nedir?

Çoğunlukla sigorta kapsamında bulunan yol yardım hizmetleri pek çok araç için mevcuttur. Araç poliçesi kapsamında farklı hizmetler talep edebilir veya sigorta durumunuzu genişletebilirsiniz. Çekici, yol yardım hizmeti kapsamında yer alır. Sigorta kapsamında çekicinin belirli bir orandaki masrafları karşılanır. Sigortanızı detaylı biçimde inceleyerek çekici masrafının ne kadarlık kısmının sigorta kapsamında karşılandığını tespit edebilirsiniz. Yol yardım hizmetleri her durumda arızanın veya kazanın gerçekleştiği alanda sorunu çözüme kavuşturamayabilir. Bu durumda araçlar en yakında bulunan oto servise ulaştırılır. Fakat aracın bulunduğu alanda lastik değişimi gibi eylemler rahatlıkla yol yardım hizmetleri sayesinde gerçekleştirilebilir. Araç lastiğini değiştirirken zorluk yaşamanız veya yedek lastiğin bulunmaması durumlarında yol yardımdan destek alabilirsiniz. Benzin bitmesi, yedek lastiğin bulunmaması gibi durumlarda çekici göndererek aracınızın servise ulaşmasını sağlayan oto kurtarma ihtiyaç dahilinde yer alan tüm gereklilikleri sürücülere sunar.

Yol Yardım Hizmet Süreci Nasıl İşler?

Yol yardım hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca aktif olarak hizmet vermektedir. Belli başlı şirketler tarafından sağlanan yol yardım hizmetleri karayolunun bazı noktalarında da aktiftir. İhtiyaç duyduğunuz anda arayarak veya mesaj atarak bu servislere ulaşabilirsiniz. Yol yardım hizmeti sürecinin ilk adımı bulunduğunuz alanın tespit edilmesinden geçer. Lokasyon tespitinin ardından yol yardım ekibi aracınızın yanına yönlendirilir. Olay alanına gelen yol yardım ekibi sorunu çözemez ise aracı en yakın oto servise ulaştırmayı görev edinir. Oto kurtarma hizmeti kapsamında sunulan oto servisler araçlar için çeşitlilik gösterir ve her bölgede farklıdır. Yol yardım ekibine ulaşmadan önce bulunduğunuz yeri detaylıca tespit etmeli en yakın servisi bularak sorunu kısa sürede çözebilirsiniz.

Oto Kurtarma Konusunda Otolye Yanınızda!

Hem kendi güvenliğiniz hem de aracınızın güvenliği açısından sigortasız yolculuk yapmamanız önem arz etmektedir. Genel yol yardım ve çekici hizmetleri sigorta kapsamına girer. Trafiğe çıkmadan önce kasko ve sigorta başta olmak üzere tüm işlemleri yapmanız trafikte daha rahat hareket etmenizi sağlar. Aksi halde yolda kaldığınız durumlarda yol yardımın ve oto kurtarmanın devreye girmesi durumunda ücretlendirmeler tarafınıza iletilir. Oto kurtarma işleminde devreye giren oto çekici aracınızı en yakında bulunan oto servise yönlendirir. Otolye kapsamında bulunan oto servislere gelmeniz durumunda profesyonel hizmetlerden güvenle faydalanabilirsiniz. Oto kurtarma hizmeti kapsamında aracınız için elzem işlemlerin yapılması; profesyonel işçilik ve bulunduğunuz konuma yakın mesafede bulunan, alanında kendini kanıtlamış oto servisleri incelemek için Otolye'yi ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.