Orta saha oyuncusunu kadrolarına katmayı hedefliyor

Orta saha oyuncusunu kadrolarına katmayı hedefliyor

Yaşı 23'ün altında olduğu için dış yardım kotasına alınmayacak olan Suter'in teknik heyet tarafından beğenildiği öğrenildi.

Yaşı 23'ün altında olduğu için dış yardım kotasına alınmayacak olan Suter'in teknik heyet tarafından beğenildiği öğrenildi. Karadeniz tarafının Romanya temsilcisine yaptığı ilk 2 milyon avroluk teklif yetersiz bulundu. Trabzonspor Yönetimi ise  bu gelişmelere uyumlu bir ortak payda bulmaya çalışıyor. İki taraf arasındaki görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Şakalarla dolu ceket

Suter ise orta sahadaki vahşi rolüyle biliniyordu. 23 yaşındaki ana forvet libero hem forvet hem de orta saha oynayabiliyor Fenerbahçe, yetkiler arası transferlerde çok aktif olacak. İlk etapta Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile defansın etorobet arkasında anlaşan Kanaryalar, şimdi hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Abu Bakar, Sarı ve Koyu Mavi Kulübün 1 numaralı figürüdür. Olayinka ve Semenho da her ihtimale karşı bekleme listesinde. Asıl bomba, Katar'da yapılacak 2022 Dünya Kupası'nın yıldızlarıyla ilgili. Görünüşe göre sarı-lacivertliler yıldız isim olarak görev yapacak.

Mert Hakan Yandaş'a Övgü

Mert Hakan Yandaş bu kez en şanssız oyunculardan biri oldu.  28 yaşındaki oyuncu iki farklı sakatlık geçirdi ve Fenerbahçe'nin 25 resmi maçının sekizinde forma giydi. Mert Hakan en son  2 Ekim'de Beşiktaş derbisinde forma giymişti. Başarılı orta saha oyuncusu sonunda sakatlıktan döndü. Mert Hakan, harekete geçtiği Dünya Kupası  hazırlık etorobet giriş maçındaki performansıyla övgü topladı.

Yıldız futbolcu Rayo Vallecano  60. dakikada ve Villarreal 66. dakikada oyuna dahil oldu. Alanyaspor'un son maçına ilk 11'de başlayan Mert Hakan Yandaş,  45 dakika sahada kaldı. Milli takım oyuncusu 28. dakikada İrrfan Can'a harika bir pas gönderdi. Uzun bir aradan sonra Mert Hakan başarılı bir dönüş yapmayı başardı.

Luan Perez'in gizemi

Brezilyalı oyuncu, Rennes'te bir kaleye vurduktan sonra dizinin arkasını yaraladı. Luan Peres'in sorunlu bölgesi nedeniyle ameliyat ilk tercihi değildi. Sadece başarılı defans oyuncuları sahaya geri dönemez. Sambac, Antalya kampı öncesi takımla topsuz çalışmaya başladı. Ekip kamptayken, İstanbul'da hazırlıklarına devam eden Luan'ın yine acı çektiği bildirildi. 28 yaşındaki stoperin ne zaman sahalara döneceği ise belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.