OlayKredi Nedir?

OlayKredi Nedir?

OlayKredi Nedir?

 

Günümüzde bankalardan kredi çekmek adeta bir ihtiyaç haline gelmiştir. Türkiye’de bir çok kişinin aktif olarak kullandığı banka hesapları bulunmaktadır ve bu banka hesapları aracılığı ile para birikimi, karşı tarafa para gönderme, karşı taraftan para alma, fatura ödeme ve aklınıza gelebilecek her türlü kurum ödemesi kolaylıkla yapılabilmektedir. Bir kişinin banka hesabı o kişinin hazinesi, kasasıdır diyebiliriz.

Bankalar para birikimi veya para akışının kontrolü dışında sizlere borç para yani kredi de vermektedir. Kredi anlaşmış olduğunuz bankadan size borç olarak verilen ve belirtilen vade içinde ödenmesi gereken paradır. Kredi insanların adeta vazgeçilmezi haline gelmiştir. Kredinin bu denli tercih ediliyor olmasının sebebi size parayı toplu halde verip taksitli şekilde geri almasıdır. Toplu halde elinize geçen parayı o anki duruma göre kullanabilirsiniz ve her ay bütçenize uygun bir şekilde taksitlerini ödeyebilirsiniz. Bu durumda bankaya faizi ile birlikte bir ödeme yapmış olacaksınız.

Bankalar büyük kurumlardır ve her gün milyonlarca lira nakit akışı sağlamaktadır. Kredi verebilmek için insanların geçmişini incelemesi ve buna göre kredi verip vermeyeceğini analiz etmesi gerekir, Yani borcunuzu ödeyip ödeyeceğinizi garanti altına alması gerekir. Bankaların her müşterisi için tuttuğu bir kredi notu sitemi vardır, bu sistem kişinin borçlarını ne sıklıkta ödediği, anlaşmış olduğu tarihte ödeme yapıp yapmadığını ve hesap hareketlerini analiz eder, bu analize göre de kişiye bir not verir. Kredi notunuz alacağınız kredinin limitini ve kredinin onaylanmasını belirler. İnsanlar kredi notlarının ne kadar olduğunu bilemez ve nasıl kredi alacaklarını bilemezler. Bu durumda yardıma https://olaykredi.com koşuyor. Olay Kredi bir kredi karşılaştırma sitesi olarak kurulmuştur ve insanların hangi bankadan ne kadar kredi alabileceklerini göstermektedir.

Avantajlı Kredi Nasıl Alınır?

Türkiye’de aktif olarak çalışan 54 banka bulunmaktadır. Her banka piyasadaki payının ve halk arasında bilinirliğinin artması için çeşitli kampanyalar yapmaktadır. Kredi faiz oranları, vadeli hesap faiz oranları gibi kampanyalarla kullanıcıları o bankayı kullanmaya teşvik etmeyi amaçlarlar.

Kredi almak isteyen birisi en avantajlı kediyi nasıl elde edebileceğini öğrenmek için uzun bir araştırma yapmaya başlamalıdır. Tüm bankaların internet siteleri veya direkt banka şubeleri ine gidip bilgi almak durumdadır. Bu yöntem oldukça fazla zaman ve enerji kaybına yol açar. Olay Kredi sizi bu dertten kurtarmaktadır. Almak istediğiniz kredi tutarını girip kaç ay vade ile almak istediğinizi seçiyor ve hangi bankanın ne kadar faizle size kredi vereceğini anında bulun. Kredi karşılaştırma için bu adımaşrı takip edebilirsiniz.

Kolay Kredi Alma Yöntemi

İnsanlar kredi alırken bir çok amaç için kullanabilmektedir. Ev, araba, ticari faaliyet veya tamamen ihtiyaç için kredi alınabilmektedir ve her alan için ayrı ayrı kredi oranları ve faizleri bulunmaktadır.

Konut Kredisi

Konut kredisi almak için olaykredi.com size yardım edecektir. Kredi karşılaştırma için olay Kredi internet sitesine girip krediler kısmından konut kredisini seçmelisiniz. Konut kredisi alırken kaç bin liralık bir ev almanız gerekiyor ise ona göre bir kredi tutarı girip kaç ay vade ile almak istediğinizi seçmelisiniz. Olay Kredi sizin için bankaların kredi imkanlarını bir liste şeklinde sunacaktır. 2. El ev veya sıfır ev almak için kredi veren bankalar dahil her bankanın faiz oranını sizin için sıralayacaktır.

İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi, genelde acil paraya ihtiyaç duyan insanların tercihi olmaktadır. İhtiyaç kredisi o an ihtiyacınız olan parayı size anında sağlayacaktır. İhtiyaç kredisi alabilmek için borç sicilinizin oldukça temiz ve kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Olay Kredi ile ihtiyaç kredisi almak için ihtiyacınız olan tutarı girmeniz ardından bütçenize göre kaç ay vade ile almak istediğinizi seçmelisiniz. Vade artarsa aylık ödeme tutarı düşecektir fakat ödeyeceğiniz faiz miktarı artacaktır. Tüm borcunuz bittiğinde almış olduğunuz paradan daha fazla para ödemiş olacaksınız. Gerekli olan bilgileri doldurduktan sonra sizler için bankalar sıralanacaktır, size en uygun faiz oranını seçtikten sonra tek tıkla bankanın ana sayfasına gidip kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu tamamlandıktan sonra size kredinin onaylanıp onaylanmadığı e posta veya telefon numarası ile bildirilecektir.

İşyeri Açma Kredisi

Eğer kendi işinizi kurmak istiyorsanız bir miktar paraya ihtiyaç duyarsınız. İhtiyacınız olan toplu parayı bulmak için bankaya kredi başvurusunda bulunmalısınız. İşyeri açma kredisi için kredi karşılaştırma yapmalısınız.  Bankalar Kobiler için ayrıcalıklı davranabilir ve uygun faizli krediler verebilir. Size en uygun bankayı bulmak için olay Kredi’den yardım alabilirsiniz. Tek tıkla size hangi bankanın nasıl avantajlar sunduğunu listeleyecektir.

Taşıt Kredisi

Hayalinizdeki arabayı almak için bankalardan yardım almak gerekebilir. Bankaların hangi araca ne kadar kredi verdiğini öğrenmek için banka şubeleri veya mobil bankacılık kullanılarak bilgi alınabilir, fakat her bankanın farklı faiz oranı olduğu için kredi karşılaştırma sitesi olay Kredi size yardımcı olacaktır. Arabanız için ne kadar paraya ihtiyaç duyuyorsanız yazıp kaç ay vade ile almak istediğinizi belirttiğiniz takdirde bankalar önünüzde sıralanacaktır ve size en uygun bankayı bulmak size kalacaktır.

Olay Kredi’nin Avantajları

Olay Kredi bir kredi karşılaştırma sitesi olarak kurulmuştur. Olay Kredi hiçbir şekilde kullanıcılardan ücret talebinde bulunmaz, yaptığı tüm hizmetleri ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunmaktadır.

Ücretsiz olmasının yanı sıra kullanıcıları diğer uygulamalar veya siteler gibi reklama boğmaya çalışmaz. Yapacağınız tüm işlemleri sadece olay Kredi üzerinde yapıp herhangi bir Google reklamına maruz kalmadan kolay, güvenilir ve hızlı bir şekilde kredinizi alabilirsiniz.

Olay Kredi’nin en büyük avantajı sadece anlaşmalı olduğu bankaların değil 28 farklı bankanın faiz oranları ve kampanyalarını sizlere sunmasıdır. Kamu bankaları, özel sermayeli bankalar, katılım bankaları dahil 28 bankanın her birinin girdiğiniz kredi tutarından ne kadar faiz alacağını ve aylık ne kadar taksit ödemeniz gerektiğini sizlere tek bir liste halinde sunmaktadır.

Akıllı filtreleme ile size en düşük faizden en yüksek faize göre bir sıralama yapmaktadır. Sıralama türünü filtreleme seçeneği ile değiştirip, size uygun bankaları öne çıkarabilirsiniz. Örneğin kamu bankalarından kredi almak istiyorsanız filtrelerden kamu banklarını seçebilirsiniz veya katılım bankalarından kredi almak istiyorsanız tekrar aynı şekilde sıralama yapabilirsiniz. İsterseniz de kampanyalara göre bir sıralama yapabilirsiniz.

Olay Kredi Nasıl Kullanılır?

Olay Kredi 100 binden fazla kullanıcı ve aylık 300 binden fazla ziyaretçi almaktadır. Bu denli büyük bir sitenin kullanımı oldukça basittir. Üye olma işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir, üye olmadan ziyaretçi olarak da faiz oranlarını öğrenebilirsiniz fakat üye olursanız anımda kredi başvurusu yapabilir ve ekstra bir uğraşa gereke duymazsınız. Kredi başvurusunu yaptıktan sonra bankaların sizi değerlendirmesi gerekecektir bu durumda olay Kredi kullananın verdiği avantaj işe kredinizi onaylanma ihtimali artmaktadır ve ayrıca olay krediye özel faiz avantajlarından da faydalanabilirsiniz.

Emeklilik işlemleriniz, banka müşterisi olma, kredi katı alma gibi bir çok işlemi de olay Kredi üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemler bankaların size özel kampanyalar ve promosyonlar vermesine yardımcı olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.