Okey Oyunu

Okey Oyunu

Okey Oyunu

 

Okey oyunu 106 taş ile oynanan bir oyundur. Temelinde dört farklı renk vardır. Bu renkler siyah, kırmızı, sarı ve yeşildir. Her rengin üzerinde birden 13’e kadar sayılar vardır ve her sayıdan ikişer tane vardır. Ayrıca iki taşın üzerinde özel semboller vardır ve bunlar sahte okey oyunu indir yerine geçer. Site Pandemi döneminde rahatlıkla oyun oynayabileceğiniz bir sitedir.

Neden Online Okey

Okey artık bizim milli oyunumuz haline gelmiştir. Okey oyunu normal şartlarda okey salonlarında oynanan bir oyundur. Ancak pandemi nedeniyle artık online sitelere taşınmıştır. Kendinizi okey salonlarında hissetmek ve okey salonlarında ki keyfi almak için, Güvenilir oyun arkadaşları ile zaman geçirmek için, Hem okey oynamak hem de sohbet etmek için siteyi ziyaret edebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Okey oyna ile eğlencenin doruklarına çıkın.

Nasıl Oynanır?

Site kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlar. Siteye girerken bir kullanıcı adı belirlemeniz gerekir. Kullanıcı adını belirledikten sonra okey odalarından herhangi birini seçerek masanız oluşturabilirsiniz. Diğer oyun arkadaşları da geldikten sonra oyun başlar. Oyuna öncelikle okey taşı belirlenerek başlanır. Daha sonra herkese belirli bir seri taş dağıtılır. Site sizlere kesintisiz okey oyna imkanı sunar. Açtığınız okey masalarına oyuncu aramanıza gerek kalmaz. Sitede birçok okey oynayan insan boş masaları görerek otomatikmen oturum sağlar. Bu sayede oyuncu aramanıza gerek kalmaz.

Sohbet İmkanıOkey oynarken sohbet etmek önemlidir. Site sizlere okey oynayarak keyifli zaman geçirmenizi sağlarken aynı zamanda sohbet imkanı da sunar. Bu sayede yeni arkadaşlıklar edinebilir ve aynı okey grubunuz ile istediğiniz her saat okey oynayabilirsiniz. Site günün belirli saatleri değil 24 saat açık bir sitedir. Canlı okey indir ile yeni günün her saatini değerlendirin.

Nasıl Üye Olunur?

Bir çok okey sitesi kullanıcılarına ücretli üyelik imkanı sunar. Para vermeden zamanınızı değerlendirmek ve eğlenmek için siteye ücretsiz üye olabilirsiniz. Üye olmak oldukça kolaydır. Siteyi açtıktan sonra bir rumuz ve şifre belirleyerek üyelik işlemlerini tamamlamış olursunuz. Ayrıca her gün okey oynayarak haftalık ve aylık birinciler arasında yerinizi alabilirsiniz. Online okey oyunları oynamak hem eğlenceli hem güvenlidir. Dışarıya çıkmadan ve kimseyle temas etmeden güvenle siteye girerek okey oynamak mümkündür.

Okey oyunları oynamak içinindirokey.net sitesini ziyaret ederek hem okey indir hem okey oyna

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.