Okan Brook 17 yaşındaki Jankat Yılmaz'a bu kez 11. dakikada başlama şansı verdi

Okan Brook 17 yaşındaki Jankat Yılmaz'a bu kez 11. dakikada başlama şansı verdi

İlk golde yaptığı hataya rağmen genç Mitt kısa sürede toparlandı ve iyi bir performans sergiledi.

İlk golde yaptığı hataya rağmen genç Mitt kısa sürede toparlandı ve iyi bir performans sergiledi. Bir sonraki lig maçında  Muslera sarı kart görerek oyundan ihraç edilecek, Okan veya Jan Carter ise Kasbah oynayacak. Galatasaray'ın Antalya kampındaki ikinci rakibi 13 Aralık'ta Lazio. Sarı-kırmızılı ekip, ardından 16 Aralık'ta Toulouse ile karşılaşacak, Belek hazırlık kampını tamamlayarak İstanbul'a dönerek şampiyonanın geri kalanına hazırlıklarını sürdürecek.

Kerem Aktürkoğlu için yeni sözleşme eklendi

Galatasaray'dan Yunus Akın'ın ardından Kerem Aktürkoğlu'nun da kulüple geçici anlaşmaya vardığı öğrenildi. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun betmino önümüzdeki günlerde ek sözleşme imzalaması bekleniyor. Yunus gibi Kerem'in de  birkaç sezonluk planlama kapsamında 18-20 milyon liraya düşürülecek olan yıllık geliri gündemde.

Midtsjö Çabaları

Orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö, Hollanda'yı hedef alan sarı-kırmızılıları sezon başında kadrosuna kattı. AZ Alkmaar'ın 29 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği bildirildi. Galatasaray'da beklediği fırsatı değerlendiremeyen Norveçli futbolcuyla AZ'nin de ilgilendiği söyleniyor. Sadece teknik direktör Okambrook, Mittersjö'nün orta saha takviyesi olmadan ayrılmasını kesinlikle istemiyor.

Seferovic alıcıları hazır

Bu arada kiralık sözleşmesi feshedilecek olan Galatasaray'da gözden düşen Harris Seferovic, Benfica'ya dönmek istemediğini açıkladı. 30 yaşındaki forvet, düzenli olarak oynayabileceği bir takımda oynamak istiyor ve görünüşe göre birçok Türk kulübünde şansını denemiş. Seferovic'in menajeri ile temas halinde olan Süper Lig betmino giriş temsilcileri, İsviçreli golcüyü kadrolarına katmak istediklerini net bir şekilde dile getirdi. Edinilen bilgilere göre deneyimli futbolcuya, kulübün kabul etmesi halinde Türkiye'de kalması için aktif olarak yaklaşıldı.

Ocak'ta bomba patladı

Galatasaray transferde gözü kara oldu. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Süper Lig'i şampiyon olarak bitirmek isteyen sarı saçlı Kilmzleral, yardım istedi. Galatasaray Spor A.Ş.'ye transfer için Başkan Dursun Özbek'e tam yetki verildi. Başkan Yardımcısı Erden Timur, önümüzdeki hafta Avrupa seferine çıkacak. Listenin başında forvet, defans ve sağ bek transferleri yer alıyor. Timur'un ana güzergâhları İtalya ve Fransa olacaktı. Galatasaray, Ocak ayında özellikle satışları gündemde olan bazı yıldızları değiştirmek için hızla araştırmalarını tamamlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.