Octovan alışılmış nakliyat hizmetini değiştirmektedir

Octovan alışılmış nakliyat hizmetini değiştirmektedir

Octovan alışılmış nakliyat hizmetini değiştirmektedir

 

Octovan nakliyat ve taşımacılık sektöründe dünya normlarına uygun olarak faaliyet yürütmektedir. Bu faaliyetleri yürütürken yenilikçi ve inovatif bakış açısı ile çalışmaktadır. Mobil uygulama ve web sitesi üzerinden teknolojik imkanları kullanarak verdiği hizmetin takibini de kusursuz bir biçimde yapmaktadır. Octovan ’ın temel hizmet politikası, müşterilere sabit fiyat hizmeti sunmaya dayanmaktadır. Bilindiği gibi taşıma işleminde ücret mesafe ve koşullar aynı olsa dahi firmadan firmaya değişmektedir. Bu değişiklik müşterilerin çoğu zaman kafasını karıştırmaktadır. Örneğin Şişli evden eve nakliyat hizmeti arayan biri aynı mesafede aynı eşyalar için başka başka fiyat teklifleri ile karşılaşmaktadır.

Octovan fiyatları sabitliyor

Oysa Octovan uygulama veya site üzerinden müşteri için belirlediği fiyatı ek bir hizmet talebi veya müşteriden kaynaklı bir hata olmadıkça sabit tutmaktadır. Güvenilir ve dinamik kadrosu ile Octovan nakliyecilerin gelip gelmeyeceği, eşyaların güvenli taşınıp taşınmayacağına dair kaygılara son vermektedir. Sistem güvenli ödeme seçenekleri ile de donatılmıştır. Müşteriler tercihlerine göre nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilmektedirler. Ödeme işlemi taşıma işlemi bitene kadar askıya alınmakta, işlem bittikten sonra Octovan’ın hesabına aktarılmaktadır. Özellikle İstanbul evden eve nakliyat hizmeti için biçilmiş kaftan olan Octovan Marmara Bölgesi ve çevre illere de hizmet vermektedir. Fiyat politikası ekonomiklik ve ulaşılabilirlik üzerine kurgulanmış olan Octovan, sadece evden eve nakliyat değil parça eşya taşıma hizmeti de vermektedir.

Octovan tüm personeline eğitimler vermektedir

Octovan taşımacılık hizmeti verirken müşteri memnuniyetini esas alan bir kuruluştur. Bu nedenle Avrupa standartlarında hizmet  vermeyi ve bu kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmayı hedeflemektedir. Bu amaçla bünyesine inovatif çözümleri de entegre etmiştir. Bunlardan ilki müşterilerin aldıkları hizmeti oylayabilmesidir. Taşıma işlemi bittikten sonra müşteriler uygulama ya da web sitesi üzerinden aldıkları hizmete dair görüşlerini puanlayabilmektedir. Bu da motivasyonu ve müşteri odaklılığı arttırmaktadır. Aynı zamanda Octovan, periyodik olarak sürücülerine ve diğer çalışanlarına sektörle ilgili eğitimlerde vermektedir. Bu eğitimlerin amacı sektörün getirdiği yeniliklere ayak uydurmak ve personelin bilgilerini güncel tutmaktır.

Octovan mağazadan alınan ürünlerin taşınmasını da sağlıyor

Octovan sadece parça taşıma veya evden eve nakliyat hizmeti değil, yapı marketlerden, mobilya veya beyaz eşya mağazalarından alınan eşyaların taşınmasını da sağlamaktadır. Bu tarz ihtiyaçlar için elinde çok farklı araç çeşitlerinin barındırmaktadır. Yük taşıma kapasitesi ve hacmi farklı olan bu araçlar ihtiyaca göre müşteriye yönlendirilmektedir. Elbette fiyatlandırma da aracın büyüklüğü ve mesafesine göre adil bir şekilde yapılmaktadır. Öte yandan sistem müşteriler dilerse eşyalarını sigortalayabilmektedir. Ayrıca verilecek az bir ücret karşılığından taşınan eşyaların güvenliği bir kat daha arttırılabilmektedir. Tüm bu nedenlerden ötürü Octovan, kaliteli, adil, güvenli, yenilikçi ve dinamik bir taşımacılık hizmeti sunarak sektöründe zirveye doğru ilerlemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.