Nutraxin Hidrolize Kolajen Gıda Takviyesi - NUTRAXIN

Nutraxin Hidrolize Kolajen Gıda Takviyesi - NUTRAXIN

Nutraxin Hidrolize Kolajen Gıda Takviyesi - NUTRAXIN

 

 

Nutraxin Hidrolize Kolajen gıda takviyesi, içerisinde bulundurduğu hyalüronik asit ve C vitamini gibi vücut sağlığı için önemli mikro besinleri bir arada sunar. Gıdaların yanında takviye edilen hidrolize kolajen, kemik ve kıkırdakta üretilen bir protein çeşididir ve oldukça sağlıklıdır. Kolajen tablet içerisinde kullanılan hidrolize kolajen, kolay emilim sağlar ve insan vücudunu korumak ve yenilemek için esaslı kimyasallar içerir. Bu kimyasallar, kemik sağlığını güçlendirmekle kalmaz, yaş ilerlerdikçe ortaya çıkan eklem ağrılarını önlemeyi sağlar. Bu paket içerisinde hidrolize kolajen cildin korunmasına katkı sağlayan biotin ve çinko ile desteklenmiştir. Biotin normal saçın ve cildin korunmasını destekler. Çinko ise hem DNA sentezinde hem de hücre bölünmesinde faydalı olur.

Hidrolize Kolajen Gıda Takviyeleri

 

Yemeklerinize lezzet katacak ve sağlığınızı düzenlemenize yardımcı olacak Nutraxin Hidrolize Kolajen takviye edici gıda ürünlerini iki şekilde alabilirsiniz: Nutraxin Hidrolize collagen tablet ve Nutraxin Hidrolize collagen toz.

Kolajen tablet, saydığımız mikro besinlerin yanında resveratrol, bromelaini gibi içeriklere sahiptir ve alerji yapabilecek besinler içermez. Bunun yanında yapay tatlandırıcı bulundurmaz. Hidrolize Kolajen tablet kullanımında günde yalnızca 1 tablet alınması yeterlidir. Nutraxin Hidrolize Kolajen toz da benzer bir şekilde kolajen tablet gıda takviyesi içerisinde yer almayan vitamin B5, vitamin B6, vitamin E ve selenyum içerir. Aynı şekilde potansiyel alerjen içermez ve suni tatlandırıcı bulundurmaz. Hidrolize Kolajen toz, 250 ml hacminde bir bardak su ile karıştırarak tüketilir. Ananas aromasıyla, diğer besin takviyelerine kıyasla dilinizde hoş bir tat bırakır. Nutraxin Kolajen gıda takviyesi ürünlerinin sağlıklı etkenlerinden faydalanmak istiyorsanız hemen toz veya tablet olarak satın alın.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.