Nuri Günaydın'a silahlı saldırı

Nuri Günaydın'a silahlı saldırı

Trabzon'da işadamı Nuri Günaydın'ın içinde bulunduğu otomobile, seyir halindeyken başka bir araçtan tabancayla ateş açıldı. Günaydın, dün Turan Balık'ın cenazesine katılmıştı.

Trabzon'un Of ilçesinde işadamı Nuri Günaydın'ın içinde bulunduğu otomobile, seyir halindeyken başka bir araçtan tabancayla ateş açıldı. Günaydın saldırıyı yara almadan atlatırken, otomobili yoldan çıkarak şarampole düştü.

Alınan bilgiye göre, bir süre Trabzonspor'da yöneticilik de yapan işadamı Nuri Günaydın, Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında ölen Turan Balık'ın dün Of ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Geceyi ilçede geçiren ve sabah saatlerinde Trabzon'a gitmek üzere yola çıkan Günaydın'ın kendisinin kullandığı 34 NG 008 plakalı otomobile, Taşhanpazarı mevkisinde seyir halindeyken plakası alınamayan başka bir araçtan tabancayla ateş açıldı.

Saldırıda, otomobilin sağ ve sol arka çamurluk bölümleri isabet alırken, Günaydın'ın kontrolünü kaybettiği araç, yoldan çıkarak şarampole düştü. İşadamı Nuri Günaydın saldırıyı yara almadan atlatırken, saldırganlar plakası alınamayan araçla kaçtılar. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevreyi kordon altına alarak yaptıkları incelemede, araca 7 adet kurşun isabet ettiğini belirledi. Jandarma, olaya ilişkin bilgisine başvurmak üzere Nuri Günaydın'ı Of İlçe Jandarma Karakolu'na götürdü.

AFYONKARAHİSAR BAĞLAHTILI MI

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde önceki gün meydana gelen kazada, Hüseyin Mert'in kullandığı 34 ZD 6337 plakalı otomobil, İbrahim Anık idaresindeki 20 ZK 469 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Kazada, sürücü Mert, Turan Balık, Mehmet Şanlı ile Zekeriya Kocaöz ölmüş, kamyon sürücüsü Anık ile yanında bulunan Güngör Bozbağa yaralanmıştı. Kazaya karışan otomobilin gizli bölmelerinde çok sayıda silah, çek ve senet bulunduğu bildirilmişti. İşadamı Nuri Günaydın, kazadan bir gün önce Turan Balık ile İstanbul'da bir araya geldiklerini ve yapacakları ortak iş için Balık'a bir miktar para verdiğini, ancak kendisinin onlarla birlikte gitmediğini öne sürerek, kazanın ardından paranın kaybolduğunu iddia etmişti.



AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.