Nur Sürer, canlandırılan bekâret testi sahnesi için Nişantaşı’nda konuştu!

Nur Sürer, canlandırılan bekâret testi sahnesi için Nişantaşı’nda konuştu!

Usta sanatçı Nur Sürer, 'Camdaki Kız' dizisinde kızını oynayan Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın tepki çeken bekaret testi sahnesi hakkında Nişantaşı’nda sessizliğini bozarak konuştu.

“UMARIM BUNU ÇOCUKLARINA YAPAN AİLELERE DERS OLUR”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin annesini canlandıran Nur Sürer, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Çekim için Nişantaşı'nda olan usta sanatçı, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bekaret testi sahnesine hakkında ilk kez konuştu.

"TEPKİ GELSE NE OLACAK,

BU ÜLKEDE BÖYLE BİR ŞEY YAPILIYOR"

Yapımda Feride karakterini canlandıran Sürer, kızını bekaret testi için doktora götürmüş ve bu sahne uzun süre sosyal medyada tepki görmüştü. Konu hakkında sessizliğini bozan Sürer, "Ben de bu konuda çok hassasım. Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur. Tepki gelse ne olacak, sonuçta böyle bir şey bu ülkede yapılıyor. Biz de oyuncu olarak gösterdik" diye konuştu.

Dizinin reytinglerde zirvede yer almasına ise sanatçı, "Çok iyi gidiyor. Reytinglerimiz gayet iyi. İyi bir ekiple çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi, her perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geliyor. Bekaret testi sahnesi sosyal medyanın gündeminde uzun süre kalmış, sosyal medya kullanıcıları o sahnenin yayınlanmasına tepki göstermişti. Yıllar önce Hazal Kaya da 'Adını Feriha Koydum' dizisinin senaryosunu da yazan bekâret testi sahnesini oynamayı kabul etmediğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.