Norveç'in Gol Silahları Dikkat Çekiyor

Norveç'in Gol Silahları Dikkat Çekiyor

Bir süre önce ülkemizde Trabzonspor’da top koşturan ve daha sonra kiralık olarak geldiği Trabzonspor’dan Alman ekibi Leipzig’e giden Alexandre Sorloth, Norveç milli takımı ile gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Ayrıca Almanya’nın Borussia Dortmund takımında forma giyen Erling Haland, yine Norveç milli takımında ve kulüp takımında isminden sıkça söz ettiriyor. İki genç yıldıza sahip olan Norveç, UEFA Uluslar Ligi’nde de bol gollü mücadeleler oynuyor. Özellikle betboo bu konuda son derece hassas. İki futbolcuyu da Avrupa’dan çok büyük kulüpler seyrediyor ve takımlarının yönetimlerine raporlar veriyor. Şimdi ise Norveç Avusturya ile oynuyor. Yine dikkatler bu iki yıldız isimde olacak.

Grup Liderini Yenmek İstiyorlar!

Uluslar Ligi E grubu müsabakasında bu kez karşı karşıya Avusturya ile Norveç geliyor. Avusturya E Grubu’nda oynadığı 5 maçın 4’ünü kazandı ve birini kaybetti. Grupta toplamda 12 puana sahip ve grup liderliği koltuğunda bulunuyor. Norveç ise grubunda 4 maç oynadı ve bu 4 maçın 3’ünü kazanmasını bildi. 1 tanesinde yenildi ve şimdi 5. Maçına Avusturya karşısında çıkıyor. Avusturya’yı da yenerek puanını 12 yapmak isteyen, grup liderliğine yükselmek isteyen Norveç, kadrosundaki etkili isimleri kullanmayı düşünüyor. Sorloth ve Haland ikilisi ile betboo giriş yapacaklar ve goller bulup mücadeleden galip ayrılmaya çalışacaklar. Tabii Avusturya’nın da son derece önemli bir takım olduğunu unutmamak gerekir.

Futbol Otoriterleri Norveç’i Favori Gösteriyor

Birçok futbol otoritesi tarafından Avusturya – Norveç mücadelesinde favori takım olarak Norveç gösteriliyor. Bundaki en önemli etken tabii ki de Haland. Erling Haland henüz 20 yaşında ve özellikle Almanya’da yaptıklarıyla adından çokça söz ettirmeyi başardı. Borussia Dortmund formasıyla birçok gol bulan isim, aynı zamanda Norveç’in gruptaki başarısına doğrudan etki yapmış durumda. Bununla birlikte Sorloth ile çok iyi bir uyum yakalamış olmaları, Norveç milli takımında birlikte attıkları goller yine takımlarının favori olmasına neden oluyor. Tabii Betboo Twitter analizlerine bakılırsa mücadele 3 sonuçlu olacak. Norveç her ne kadar bu mücadelede ağır bassa da taraflar karşılıklı birçok pozisyon bulacak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.