Nesse Cloud ile İşinizi Profesyonellere Teslim Edin

Nesse Cloud ile İşinizi Profesyonellere Teslim Edin

Nesse Cloud ile İşinizi Profesyonellere Teslim Edin

Nesse Cloud ile İşinizi Profesyonellere Teslim Edin

Bilgi ve teknoloji çağının en büyük getirilerinden biri şüphesiz iş yerlerinin sanal platformlara taşınmasıdır. Artık fiziki iş yerinizin yanı sıra tüm dünyaya kolayca açılabileceğiniz internet siteniz sayesinde iş ve müşteri potansiyelinizin kat ve kat fazlasına erişmek mümkün. Günümüzde teknolojiyle entegre olmamış iş alanı neredeyse yok denilecek kadar az. Taksicilikten tutun, market, manav, e-ticaret ve aklınıza getirebileceğiniz tüm meslekler teknolojiyle entegre olmuş durumda. Teknolojiye hızlı ayak uyduran firmalar rakiplerinden çok hızlı yükselmekte ve işini dijitale taşıyan firmaların nasıl bir hızla büyüdüğüne şirket sahipleri bile şaşırmaktadır. Peki tüm bu işler nasıl güvenilir ve hızlı bir şekilde yönetilebiliyor. Tüm bu soruları cevabını almak için okurlarımız adına sektörün içinden olan Nesse Cloud Medya Reklam Yazılım Veri Merkezi Hizmetleri Ltd. Şti sahibi Hüseyin YAVUZ’a yönelttik.

-İşini online platformlara taşımak için ilk yapılması gerekenler nelerdir?

Hüseyin Y : Günümüzde bir çok popüler olan ve hızlı büyüme göstermiş işletmelere baktığımızda hemen hemen hepsinin teknoloji ve sosyal medyayı doğru kullanımı sayesinde bu konuma eriştikleri ortadadır. Bunun için ilk yapılması gereken eğer bir web sitesi üzerinden ticari faaliyet gösterilecekse alan adı seçiminden, doğru sunucu seçimine, Firmaya özel yazılım ve tasarımlar, sosyal medya yönetimi , İnstagram , Facebook , Google adwords reklam yönetimi gibi başlıklar ön plana çıkmaktadır. Bu alana yeni girecekler için bu şekilde bir çok başlığın telaffuzu girişimcileri korkutabilmektedir. Lakin bu işi profesyonel olarak yöneten şirketler sayesinde girişimciler hızla ilerleme kaydetmektedir. Bu alanda hizmet veren öncü şirketlerin başında gelen firmamız tüm bu alanlarda gerek Türkiye’den bir çok firmaya gerekse de dünya üzerinden yabancı bir çok firmaya destek sağlamaktadır.

Tüm bu bilgiler için Nesse Cloud Medya Reklam Yazılım Veri Merkezi Hizmetleri Ltd. Şti sahibi Hüseyin YAVUZ’a teşekkür ediyor ve www.nessecloud.com  üzerinden verilen hizmetlerden kısaca bahsetmek istiyoruz.  Alan adı yönetimi, hosting, reseller hosting, sunucu barındırma, sunucu yönetimi, lisans hizmetleri, sertifika kurulumları, özel yazılımlar, sosyal medya ve reklam yönetimi gibi bir firma için gerekli tüm hizmetleri barındırmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.