Nergis Kumbasar, Nişantaşı’nda 'Yeteneği olmasa Yasmin'e söyleriz' dedi

Nergis Kumbasar, Nişantaşı’nda 'Yeteneği olmasa Yasmin'e söyleriz' dedi

Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu Nergis Kumbasar; Mehmet Ali Erbil’le olan evliliğinden dünyaya gelen 25 yaşındaki kızı Yasmin’in oyuncu olacağını, yeteneği olmasa da söyler, başka bir işe yönlendirirdik dedi.

"KIZIMIZA KÖTÜLÜK YAPMAYIZ"

Nergis Kumbasar, en son 'Dünyanın En Güzel Kokusu 2' filminde yer alan kızı Yasmin Erbil'in oyunculuk yapacağını ve bunun için ders aldığını söyleyip, ebeveyni ünlü olma durumunun dezavantaj olduğunu anlattı.

nergis-kumbasar-mehmet-ali-erbil-kizi-yasmin-oyuncu-olamayacak-olsa-soyleriz2.jpg

“YASMİN OYUNCULUK EĞİTİMİ ALIYOR”

Kızına yurt dışında ders aldığı hocalarının yetenekli olduğunu söylediğini ifade eden Kumbasar, "Yasmin en son kısa televizyon filmleri çekiyordu. Daha önce 'Dünyanın En Güzel Kokusu 2'de oynamıştı. Oyunculuk yapacak ama sakin gidiyor. Eğitimini alıyor, şan dersleri var, öyle bir anda değil" ifadelerini kullandı.

nergis-kumbasar-mehmet-ali-erbil-kizi-yasmin-oyuncu-olamayacak-olsa-soyleriz1.jpg

57 yaşındaki oyuncu, "Ünlü anne ve baba aslıda dezavantaj ama onu ilk zamanlar takılıyordu şimdi öyle değil. Yeteneğinin olduğunu anladı. Yurt dışına gidip, eğitim aldığında ona iyi olduğunu söylediler.

Biliyor ki biz ona yeteneği olmasa söyleriz, başka bir şeye yönlendiririz. Hiçbir anne baba çocuğuna o kötülüğü yapmaz. Zaten hocaları da 'olmaz' diye söyler. Işığınız, yeteneğiniz yoksa istediğiniz kadar uğraşın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.