Mustafa Koç'un konuşması

Mustafa Koç'un konuşması

TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ BAŞKANI MUSTAFA V. KOÇ’UNBAŞBAKAN VE AKP GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE TOPLANTI KONUŞMASI

Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Sayın Konuklar,

22 Temmuz Genel Seçimlerine doğru “TÜSİAD Siyasi Partilerle Toplantı Dizisi”nin ilk toplantısına hoş geldiniz.

Sözlerime dün Ankara’da meydana gelen olayla ilgili teessürlerimi paylaşarak başlamak istiyorum. Türkiye bu olayları hak etmiyor. Ülkemiz devletin gücü ve halkın desteğiyle bu zor anları aşmayı bilecektir. Vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bu toplantımızda Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı ağırlıyoruz. Kendisine ve bakanlarına, Maliye Bakanı Sayın Unakıtan ve Devlet Bakanı Sayın Babacan’a da  davetimizi kabul edip geldiği için teşekkür ediyorum.

Bugün burada TÜSİAD üyelerinin yanı sıra, Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu ve Kadım Girişim Derneği yöneticileri de bulunuyorlar. Herkese hoş geldiniz diyorum.

TÜSİAD’a göre seçimler, parti programlarının bir yarışı ve rekabeti olarak geçmeli ve bu programlar enine boyuna tartışılmalı. Ülkenin gerçek gündeminin tesbitine ancak bu şekilde ulaşabiliriz düşüncesindeyim.

Usul açısından birkaç bilgi vermeyi arzu ediyorum. Toplantının ilk saatinde TÜSİAD Yönetim kurulu Başkanı Sayın Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın kısa açış konuşmasından sonra Sayın Başbakanımız dinleyeceğiz.

İkinci saatte ise sorularınız alacağız. Kalabalık bir katılımcı grubunu oluşturduğumuz için bu sorularınızı bize yazılı olarak iletmenizi rica edeceğim.

Size dağıtılmış olan formlara soru alanını, sorunuzu ve isminizi yazarak görevli arkadaşlara verebilirsiniz. Ankara Temsilcimiz Zafer Yavan Bey zamanı iyi kullanmak açısından bir derleme yaparak soruları toplulaştıracak ve konuşmacılarımıza yöneltecek. Bu arada zaman durumuna göre doğrudan mikrofonla da birkaç soru almaya çalışacağım.

Buyurun Sayın Yalçındağ…


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.