Muslera’ya Galatasaray Yönetiminden Sürpriz Teklif Geldi

Muslera’ya Galatasaray Yönetiminden Sürpriz Teklif Geldi

Muslera’ya Galatasaray Yönetiminden Sürpriz Teklif Geldi

 

Uzun yıllardır Galatasaray takımının kalesini koruyan Muslera, taraftarın sevgilisi haline geldi. Performansı ile takımın birçok başarısında doğrudan söz sahibi oldu gelen şampiyonluklarda ve Avrupa kupası başarılarında adından sıkça söz ettirdi. Büyük kulüplerde kendisine gelen tekliflere rağmen takımını bırakmayan oyuncu için yeni bir sözleşme hazırlandı. 3+1 yıllık bu teklifle beraber oyuncuya jübile teklif edilecek. Takımdaki başarıları nedeniyle ona yeni bir jest yapılmak isteniyor. 9 senedir sarı kırmızılıların kalesini koruyan ismin bu başarısı bir anlamda taçlandırılmış olacak. Sevinçle karşılanan bu haberin detayları merak ediliyor. Restbet farkını doyasıya yaşayın.

Milli File Bekçi İle Yollar Uzatılıyor

Normal şartlar altında 2021 yılında sözleşmesi bitecek ola oyuncu ile sözleşmenin yenilenme isteği olumlu karşılanacağa benziyor. Oyuncunun da takımda çok mutlu günler geçiriyor olması nedeniyle sıcak bakması bekleniyor. Taraftarın gönlünü birçok kez kazanan oyuncu, ülkenin en iyi kalecileri listesinde başı çekiyor. Uzun yıllar yüksek performans çizgisini korumuş olması itibari ile yıllardır takımın kalesi güven altında kaldı. Uzun süre boyunca sorun yaşanmayan tek mevki olarak da kayıtlara geçti. Gelecekte de benzer performansların sürmesi bekleniyor. Hatta jübilenin ardından oyuncuya teknik heyet içinde görev verilmesi de gündemde. Fatih Terim ve ekibi ile uyumu açık bir şekilde görülüyor.

Muslera İle Yola Devam restbet Kararı Alındı

Bu yıla damga vuran isimlerden biri olmayı şimdiden başardı. Yıldız oyuncu savunmada başardıkları ile adından söz ettiriyor. Performansını yüksek seviyelere çıkarmak için çalışmalarına aralıksız biçimde devam eden ismin performansı belirleyici konulardan bir tanesi olacak. Galatasaray takımı ile özdeşleşen ismin sözleşmesinde yapılacak olan bu yenilik, alkış topladı. Gelecek yıllarda daha Galatasaray kalesini korumaya devam edecek. File bekçisi bu yıl birçok maçta takımın kalesin gole kapatarak, kazanılan puanlarda başrolü oynadı. Etkileyici performansı birçok açıdan önemli olmaya devam ediyor. Tüm yaşananlar beraberinde ayrıcalıklar getiriyor. Takımın şampiyonluk yolunda en önemli kozlarından biri olacağını bir kez daha söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.