Muammer Keskin’in CHP’nin kadın meclis üyesi adaylarından anlamlı mesaj

Muammer Keskin’in CHP Şişli Belediyesi kadın meclis üyesi adayları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle özel ve anlamlı bir video yayınladılar.

Kendilerini Muammer Keskin’in yol arkadaşları olarak adlandıran kadın meclis üyesi adaylarından 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle özel bir çalışma ile yayınladıkları bu video dikkat çekti.

Mali Müşavir Fatoş Hamzalı; Şişli’de belediye hizmetlerinde kadınlarla birlikte karar vereceğiz dedi.

Yöneteci Beyhan Demir; her kimlikten, her inançtan kadın barış içinde, bir arada güvenle yaşayacak dedi.

Sosya hizmet uzmanı Hacer Foggo; Şişli’de meslek edindirme, mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini yaygınlaştıracağız. Sürdürülebilir istihdam sağlayacağız. Kadım girişşimcileri ve kooperatifleşmeyi destekleyeceğiz dedi.

Koordinatör Oya Akdeniz; Kadınlar yüksek ökçeli ayakkabıları ve çocuk arabalarıyla Şişli kaldırımlarında artık daha rahat gezecek dedi.

Avukat Selina Doğan; Kadına, çocuğa ve LGBTI bireye yönelik şiddet ve istismarın her türüyle kararlılıkla mücadele edeceğiz. Şişli’nin sokakları ve parkları günün her saatinde güvenli olacak dedi.

Eğitimci Sevda Akay; Kadın danışma merkezlerimizde Pisiko-Sosyal ve hukuki destek sunacağız, ekonomik destekte önceliği kadın, çocuk ve gençlere vereceğiz dedi.

İşletmeci Nilüfer Yanık; Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının insan haklarıyla ilgili farkındalığı artıracağız.Kadınlarrın her yönden güçlendirilmesi önceliğimiz olacak dedi.

İktisatçı Uğur Deniz Özsoy Çete; Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliklerimizi geliştirerek sürdüreceğiz dedi.

Ekonomist Zehra Cemre Özyalçın; Belediye bütçesinin dağılımında kadınlar eşit söz sahibi olacak. Toplumsal cinsiyete duyarlı bir bütçe hazırlayacağız dedi.

İşitme Engelliler Dernek Başkanı Güler Dağıdır; işaret diliyle, Çocuk, hasta, yaşlı ve engelli gündüz bakım evi hizmetleriyle, kadının sosyal yaşama ve istihdama katılımını çoğaltacağız dedi.

Eğitmen Esra ücüyener; Aslında 8 Mart acıdan doğdu. Ama hedefimiz kadınların sesinin duyulduğu emeklerinin değerini bulduğu, ayrımcılığa uğramadığı 8 Mart’lar kadınlara kutlu olsun dedi.      

İzlenme: 36432

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar