Muammer Keskin, belediyeyi bu hale getiren ve hainlerden hesap soracağını söyledi.

Muammer Keskin, belediyeyi bu hale getiren ve hainlerden hesap soracağını söyledi.

Muammer Keskin, belediye başkanı olarak yaptığı ilk toplantıda, belediyeyi bu hale getiren ve hainlik yapanlardan hesap soracağını söyledi.

KESKİN TÜM ÖDEME VE İHALELERİ DURDURDU

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, başkan yardımcıları ve müdürlerle ilk toplantısını yaptı. Keskin; belediyede ki tüm ihaleleri ve ödemeleri ikinci bir talimata kadar durdurdu.

“BENİM ADIMI KULLANANLARA İZİN VERMEYİN”

Muammer Keskin, ismini ve yakınlğını fırsat bulun birilerinin, hem belediyeyi, hem de yöneticileri kullanmasına izin vermeyeceğini söylerek bununla ilgili de tüm belediye yöneticilerini uyardı.

“BELEDİYENİN PARASI ŞAHSİ PARANIZ DEĞİL”

Keskin; Şişli Belediyesi'nde yöneticilik yapan, başkan yardımcıları ve müdürlerden, kendi paraları gibi harcama yapamayacakları konusunda yöneticileri ikaz etti.

“ŞAHSİ ÇIKARLARA İZİN VERMEYCEĞİM”

Belediyenin tüm imkanlarının tamamının Şişli ve Şişli Halkı’nın malıdır. Bu mal ve yetkilerin tamamı, Şişli ve Şişli Halkı'nın lehine kullanılacaktır. Bunun dışında, şahsi menfaat ve rant sağlamak isteyenlere hiçbir yöneticinin izin vermemesi konusunda da ciddi uyarılarda bulundu.

“HAİNLER VE POLİTİZE OLANLAR TESPİT EDİLSİN”

Belediye yöneticisi ve çalışanlarından, seçim döneminde izin alarak politize olanlarla da çalışmayacağını ifade eden Keskin, bunlarla ilgili de tespit yapılmasının talimatını verdi. Talimatına karşı çıkan veya gizliyenlerden de yine hesap soracağının söyledi.

KESKİN, MALİ VE İDARİ ÖZEL BİR EKİP KURDU

Keksin, Şişli Belediyesi’nde mali ve idari disiplinin sağlanması için kurduğu ekibi tanıştırdı. Bu ekibin, kısa süre içerisinde, belediyenin tüm eksiklik ve fazlalıklarının tespitini ederek, gerekli tüm müdahalelerin yapılacağını ifade etti.

KESKİN, PERSONEL ALIMLARINI SERT BİR DİLLE UYARDI

Keskin, belediyeye fazladan ve ihtiyaç dışı personel alımları yapanların, Şişli Belediyesi'nin bu hale gelmesinden en büyük pay olduğunu belriterek, bu işlere imza atan başkan yardımcılarını ve sorumluları sert bir dille eleştirdi..

 BELEDİYENİN ÇEKLERİNİ KESENLER, HESAP VERECEK

Keskin; Şişli Belediyesi'nin maddi sıkıntıda olmasının en büyük nedenlerinden bir diğer olayın da, piyasada belediye yöneticileri tarafından kesilen ve sağda solda birilerinin elinde dolaşan çekerlerin olduğunu söyledi. Bu duruma da büyük tepki koyan Keskin’in bunların da hesaplarını soracağının sinyallerini verdi.

OTOPARKLARI VERENLERDEN DE HESAP SORULACAK

Şişli Belediyesi’ne ait, yüksek gelir getirebilecek otoparkları da birilerine peşkeş çekilmiş. Bunu yapan, vesile olanlara da hesap soracağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler