Mislav Orsic'den Harika Futbol

Mislav Orsic'den Harika Futbol

Mislav Orsic'den Harika Futbol

 

 

Dünya kupasında Mislav Orsic rüzgarı esti. Mislav Orsic büyük bir  performans ortaya koyarak tarihe adını yazdırmayı başardı. İspanya karşısında mükemmel bir oyun ortaya koyan Mislav Orsic maçın kaderini değiştiren isim oldu. Bir gol ve bir asist kaydeden başarılı futbolcu güne damga vuran isimlerden biri oldu. betlike

Mislav Orsic'den Harika Futbol

Mislav Orsic, İspanya karşısında oyuna ikinci yarının başlarında dahil oldu. Harika futbolu ile gündeme gelen Orsic maçın kaderini değiştiren isim olarak tarihe geçti.

Hem gol atan hem de  aynı zamanda bir asist yapan oyuncu taraftarlardan tam not aldı. Orsic oyuna dahil  olduktan sonra maçın uzatmalara gitmesinde büyük bir pay sahibi oldu. Mislav Orsic, tarihi bir performans ortaya koydu. Maçın kaderini yazan oyuncu tüm futbol camiasında bomba etkisi yarattı.

Orsic'ten Muhteşem Performans

 

Mislav Orsic, İspanya karşısında oyuna sonradan dahil oldu ve tam anlamıyla maçın kaderini yazdı. Genç yetenek hem gol atan hem de asist yapan futbolcu olarak dikkat çekti. Orsicin oyuna dahil olmasıyla birlikte maç uzatma dakikalarına gitti. Bu durumda büyük pay sahibi olan Orsic, tarihi bir performans ortaya koydu. 

Mislav Orsic, Hırvatistan Milli Takımı tarihinde oyuna sonradan giren ve bir büyük turnuva karşılaşmasında hem gol atan hem de asist yapan ilk oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.