Miniklerden anlamlı veda

Miniklerden anlamlı veda

Okulların tatile girmesi ile birlikte yılsonu müsamereleri ve gösterileri izleyenleri ve özelliklede velilerine duygulu anlar yaşatırken, Öğretmenlerinin de sevinç gözyaşlarına bürünmesine neden oluyor.


ÇORRLU/Abdurrahim Yıldırım'ın haberi


Çorlu Tamer Levent sahnesinde 29 Ekim Cumhuriyet Anaokulunun düzenlemiş olduğu mezuniyet töreni yıllarca unutulmayacak görüntülere sahne oldu. Oluk Müdürü Şevkiye Hacıbekiroğlu konuşmasını yaparken göz yaşlarına hakim olamadı. Programın başında yapılan slayt gösterisinde Oklun ilk haliyle, son halinin yayınlanması velilerin ayakta alkışlanmasına neden oldu. Adeta bir harabeden, Türkiye’nin en modern Anaokullarından birisi durumuna Gelen okulun bu hale gelmesinde en büyük emeği olanlara ve katkıda bulunanlara velilerden büyük bir teşekkür alkışı geldi.


İzleyiciler ve veliler göz yaşlarına hakim olamadı.


Yılsonu müsameresini yapıldığı Tamer Levent sahnesi yine tarihi günlerinden birine ev sahipliği yaptı. Minik öğrencilerin sergilediği dans gösterileri herkesi büyülerken, sahnede Tük bayrağı açılarak yapılan gösteriler ve miniklerin okuduğu kahramanlık şiirleri herkesin gözlerini yaşarttı. Veliler de çocuklarının diplomalarını sahnede birlikte alırlarken büyük duygusal anlar yaşandı.

 
Gazetecinin duygusal anı!


29 Ekim Cumhuriyet Ana okulunun mezuniyet töreninde Çorlu’nun tanınmış araştırmacı gazetecilerinden ve saygın esnaflarından Kadir Şahin Sevim’in Kızı Yaren Nur ve yeğeni Yiğit’te mezun olan miniklerin arasında olması farklı duygusal anlara sebep oldu. Okul Müdürü Şevkiye Hacıbekiroğlu’na veliler adına çiçek veren Kadir Şahin Sevim yaptığı kısa konuşmada: “Bizler ne kadarda büyüsek Anne ve babalarımızın gözünde hala küçük bir çocuk gibiyiz. O sevgi ve şefkatle bizlere nasıl baktıklarını şimdi daha iyi anlayabiliyorum” dedi. Konuşması sırasında gözyaşlarını gizleyemeyen Sevim eşi ve ailesiyle birlikte hayatını en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.