Minaredeki casus!

Minaredeki casus!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'daki Eğlence Yerlerinden Kaynaklanan Gürültünün Çengelköy ve Beylerbeyi'ne Etkisini Beylerbeyi Camii'nin Minaresine Kurulan "Casus2 Cihazla İzlemeye Başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz’daki eğlence yerlerinden kaynaklanan gürültünün Çengelköy ve Beylerbeyi’ne etkisini Beylerbeyi Camii’nin minaresine kurulan "casus2 cihazla izlemeye başladı.

24 saat on-line çalışan cihaz, gürültü sınırı aşıldığında, eşzamanlı olarak ana bilgisayara ve belediyenin denetim ekiplerinin cep telefonuna mesaj gönderiyor. Cihazdan bir tane de Ortaköy’deki Anjelik Bar’a yerleştirildi. Cihazdan mesajı alan ekipler, denetimlerini gürültünün arttığı noktada sıklaştırıyor. 2007 yaz sezonu boyunca, Boğaz kıyıları başta olmak üzere, yerleştirilecek casus cihaz sayısı 30’u bulacak. İzleme yapılacak yerlerin başında, Beşiktaş Ortaköy, Bebek, Arnavutköy, Beykoz, Üsküdar, Beyoğlu, Bakırköy yer alıyor. Belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, ayrıca her gece 3, cuma ve cumartesi geceleri ise 4 denetim ekibiyle karadan, denizden denetleme yapacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.