Mesut Yılmaz'ın villası yanacaktı

Mesut Yılmaz'ın villası yanacaktı

Bodrum'da dün çıkan yangın sonrası alevler Yılmaz'ın evine 50 metre yaklaştı.

Muğla'nın  Bodrum İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangın, turistlere ve ünlülerin yazlıklarının bulunduğu sitenin sakinlerine korku yarattı.


Eski başbakan, Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz'ın villasına 50 metre kadar yaklaşan alevler, güçlükle kontrol altına alınabildi.

Bodrum'un Bardakçı Koyu'nda, makilik alanda dün akşam saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum, Konacık ve Bitez itfaiye ekipleriyle bir helikopterin müdahale ettiği yangın sırasında bazı vatandaşlar villalarını terk ederek bölgeden uzaklaştı. Bazı tatilciler de yangına kovalarla ve bahçe hortumlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Alevler Mesut Yılmaz'ın villası ve bazı otellere 50 metre kadar yaklaştı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akbaş ile Emniyet Müdürü Yılmaz Özden de olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yönetti. Gümbet Koyu ve oteller 2 saat boyunca duman altında kaldı. Bazı sitelerin bahçelerine atlayan alevler korkuttu. Tatilciler, bir otomobili itip bölgeden uzaklaştırarak yanmaktan kurtardı. Hurdacıların, içindeki telleri alabilmek için yaktıkları ateşten çıktığı sanılan yangın, güçlükle kontrol altına alınabildi, 1.5 hektar makilik yandı.


 
DHA




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.