Merve Boluğur’un Nişantaşı’ndaki dekoltesi çok konuşuldu!

Merve Boluğur’un Nişantaşı’ndaki dekoltesi çok konuşuldu!

Cesur kıyafet tercihleriyle tanınan Merve Boluğur, önceki gün arkadaşıyla Nişantaşı’nda bir kafede buluşmuş giydiği derin göğüs dekolteli kıyafeti sosyal medyada çok konuşuldu.

CESUR KIYAFETİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Cesur kıyafet tercihleriyle tanınan Merve Boluğur, önceki gün bir arkadaşıyla kafede buluşmuş giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle adından söz ettirmişti. Hatta Boluğur'un iç çamaşırsız giydiği elbisesini beğenmeyen sosyal medya kullanıcıları "Bu kadar da dekolte olmaz" eleştirisini yapmıştı.

Her gün farklı bir mekânda görüntülenen Merve Boluğur, basın mensuplarına sert çıktı: Rahat bırakın

BASIN MENSUPLARINA RAHAT BIRAKIN SİTEMİ

Son günlerde neredeyse her gün başka bir yerde görüntülenen oyuncu Merve Boluğur, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını fark eden Boluğur, "Beni rahat bırakın" diyerek hızlı adımlarla yoluna devam etti.

merve-bolugur-un-nisantasi-nki-dekoldtesi-cok-konusuldu1.jpg

YAĞMURA RAĞMEN KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

Yağmura rağmen kısa elbisesi ve parmak arası terlikleriyle yürüyüş yapan ünlü oyuncu, görüntülenmekten rahatsız oldu. Soruları yanıtsız bırakan Boluğur Basın mensuplarının "Nasılsınız Merve Hanım?" demesi üzerine bir süre sessiz kalıp, yürümeye devam etti. Boluğur, daha sonra ise "Bu aralar beni rahat bırakın" diyerek, çıkıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.