Mert Hakan İmzayı Atmak Üzere…

Mert Hakan İmzayı Atmak Üzere…

Fenerbahçe’nin yeni sezonu hakkında yeni haberler çıkmaya başladı.

Son Dakika: Mert Hakan İmzayı Atmak Üzere…  Ali Koç’un Tavrı Belli Oldu!

Erol Bulut görevinden icra edildikten sonra, A takım futbol direktörlüğüne aktarılmış olan Emre Belözoğlu’nun ardından, Fenerbahçe’nin yeni sezonu hakkında yeni haberler de çıkmaya başladı.

Yapılacak olan görüşmeler ise; sezon sonunda yapılmak için ertelenirken;Fenerbahçeli oyuncularının dikkatlerini dağıtmamak amacıyla yapıldığı öne sürüldü.

Ancak Fenerbahçe’de yer alan farklı futbolculara yeni teklifler sunulmaya da başlandı. Teklif sunulan oyunculardan bir tanesi de Mert Hakan olurken, bir takım gelişmeler de meydana geldi. Durum böyle olunca Mert Hakan Yandaş hakkında transfer haberleri gündeme gelmeye de başladı. Matbet Mert Hakan Yandaş’tan beklenen performans ise; bir türlü görülemedi. Durum böyle olunca Fenerbahçe spor kulübü fanları transfer haberleri ile alakalı detaylı bir araştırma yapmaya başladı.

Erol Bulut’un takımda yer aldığı dönemde istikrarını bir türlü yakalamayı başaramayan ünlü futbolcu Emre Belözoğlu ise; çalışmalarına yeniden başlamış ve takımdaki yerini korumaya başlado. Emre Beleözoğlu’nun takımda yaptığı ilk icraatlardan biri ise; Mert Hakan Yandaş’ı ilk 11’de oynatması oldu.

Emre Belözoğlu’nun uyguladığı yaptırımlar sayesinde, Mert Hakan’ın fenerbahçenin vazgeçilmez isimlerinden bir tanesi haline geldiği verilen bilgiler arasında.

Fenerbahçe’de Oynaması Bekleniyor!

Fenerbahçe milli takımının en dinamik hocası Emre Belözoğlu şimdilerde, meşhur orta saha oyuncusunun uzun süre takımda olmasını istiyor. Matbet Bahis Sitesi Durum böyle olunca Mert Hakan’ın imzalamak üzere olduğu sözleşme taraftarlar tarafından en sık araştırılan konulardan bir tanesi haline gelmeye de başladı. Haberler yayımlanmaya başlayınca takımın başkanı olan Ali Koç’un duruma ilgili görüşleri de merak edilmeye devam etti.

Takımı zor günlerinde bile ayakta tutmaya çalışan Ali Koç, Mert Hakan’ın takımda olmasını istediğini açıklarken; Ali Koç’un tavrı da Emre Belözoğlu ile örtüşüyor. Ücret konusunda uçuk bir rakam olmadığı süreçte, Mert Hakan’ın Fenerbahçe de oynaması beklenen gelişmeler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.