Medyum & Metafizik Uzmanı Zeynel EROĞLU

Medyum & Metafizik Uzmanı Zeynel EROĞLU

Medyum & Metafizik Uzmanı Zeynel EROĞLU

 

 

Medyumluk, Metafizik Uzmanlığı, Spritüel Danışmanlık… Adına ne derseniz deyin, tüm bu isimlerin çıkış noktası insan ruhunda son buluyor. Aslında bu işi yapan insanlara göre insan ruhu bu gizemin Nedeni, Nasılı, Niçini ve hep kendi içinde bir sarmal oluşturan bilmecesi…

 

Özellikle son yıllarda Medyumluk ve Metafizik Uzmanlığını isimlerinin başına ekleyerek ortaya çıkan ve haddinden fazla türeyen bir takım iş bilmezlerin yarattığı karmaşanın ortasında dikiliyoruz. Kimi zaman “hadi canım sende” desek bile gizli gizli kapılarını aşındırdığımız, kendi ailemize, ebeveynlerimize ve hatta aynada ki kendi kendimize bile dillendiremediğimiz Muska, Vefk, Büyü, Aşk Büyüsü, Papaz Büyüsü, Büyü Bozma, Kısmet Açma gibi nice konunun kaynağını aramak için başvurulacak ve bir elin beş parmağını geçmeyen isimlerden biri Metafizik Uzmanı Zeynel Eroğlu

 

Metafizik ve Yıldızname denilince, ülkemizde ilk akla gelen isimlerden biri olan Zeynel Eroğlu, nereden bakarsanız bakın 40 senelik meslek hayatında artık ciddi anlamda bir marka haline gelmiş olmanın yanı sıra, Modern Tıbbın çare olamadığı bir takım konularda, Bakım ve Görü yöntemleri ile insanların sorunlarını gidermelerinde yardımcı oluyor. Nicelerinin silinip gittiği, karabatak gibi bir görünüp bir kaybolduğu bu camiada ayakta kalmanın, yaptığı işe ve hizmet ettiği insana olan saygı olduğunu dile getiren Zeynel Eroğlu; çalışmanın, bir şeyler öğrenmenin, insan ruhunu geliştirmenin sonunun olmadığını belirtiyor.

 

Peki Medyum ve Metafizik Uzmanlığında senelerce ayakta kalabilmeyi başaran Zeynel Eroğlu’nu diğerlerinden farklı yapan ve onu bu kadar zaman bulunduğu konumda güçlendiren ne olabilir?

 

Kendisi bu soruya çok kısa ve net bir cevap veriyor: Ulaşılabilir ve Güvenilir Olmak… 

Yaptığı işe olan saygısının bu konuma gelmesinde büyük bir önemi olduğunu belirten Zeynel Eroğlu, Martin Luther KİNG’in çok değerli bir sözünü tekrarlıyor bize:

 

“Ne yaparsanız yapın onun sanatçısı olun. Sokak süpürgecisi de olsanız, onun Picasso’su olun.”

 

İşinde ulaşılabilir olmaya, hızlı ve net geri dönüş yapmaya özen gösterdiğini, kişi veya insan ayrımı yapmadan ve ötekileştirmeden hangi sorun olursa olsun titizlikle ilgilendiğini, her insanın farklı olduğunun bilincinde olarak, kimseyi kategorize etmediğini özellikle dile getiriyor. İnsanların özel hayat gizliliğini iş ve çalışma hayatında birinci temel prensip olarak gören Zeynel Eroğlu, günümüzde konuşmaya bile çekindiğimiz Nazar, Cinler ve Cin Çarpması, Sihir ve Büyü gibi Metafizik Konularla ilgili olan çalışmaları ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.