Mavi ve yeşilin buluştuğu nokta: RİVA RESTAURANT

Mavi ve yeşilin buluştuğu nokta: RİVA RESTAURANT

Boğazın derin mavisi ile doğanın açık yeşilinin birleştiği nokta olan Sarıyer’de konumlanmış Riva Restaurant, konuklarına hem görsel hem de ünlü gurmelerin övgüsüne mazhar olmuş benzersiz lezzetler sunuyor.

İstanbul’da, Boğazın en güzel kıvrımlarından biri olan Sarıyer Büyükdere Sahilinde konuşlanmış Riva Restaurant, 400 kişilik balo salonu 600 kişilik bahçesi ve 100 kişilik Balık Restoranıyla ürün ve hizmet yelpazesine her geçen gün yenilerini ekleyerek misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırlamayı kendine amaç edinmiş güzide bir mekan.

Yaklaşık 12 yıldır binlerce İstanbulluyu ağırlamış olan Riva Restaurant, kurumsal organizasyon ve davet organizasyonlarında da verdiği profesyonel hizmetle konuklarının vazgeçilmezi haline gelmiş. Mevsim balıklarının her çeşidini canlı bulabileceğiniz tek adres olan Riva Restaurant’ın, daha evvel tatmadığınız; Kağıtta Levrek, Testide Balık, Tuzda Balık ve daha birçok özel lezzetinin yanı sıra; en taze deniz ürünlerinden oluşan meze tepsisi de damak tadınıza hitap edecek. Ayrıca pazar günlerinin vazgeçilmezi kahvaltı keyfi de Riva’nın açık büfe kahvaltısıyla bir başka oluyor.

Boğaza nazır konumu ile romantik bir akşam yemeği için vazgeçilmez duraklardan biri olan mekan, düğün ve davet organizasyonlarında da konuklarına kusursuz bir hizmet sunuyor. Otopark sorunu yaşamayacağınız ender mekanlardan olan Riva Restaurant’ın özenle seçilmiş deneyimli ekibi, sorunsuz hizmet anlayışıyla mekanı vazgeçilmez kılıyor.

 

Adres: Çayırbaşı Cad. No: 34 Büyükdere – Sarıyer - İstanbul

Tel: 0212 218 25 53 - 218 41 13

Web: www.rivarestoran.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.