Mansur Topçuoğlu'ndan Süper Lig Sözü

Mansur Topçuoğlu'ndan Süper Lig Sözü

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Ak Parti Şişli Belediye Başkan aday adayı Mansur Topçuoğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı Feriköy Spor gecesinde, Halide Edip Adıvar Spor’u süper lige çıkartma sözü verdi.

      Topçuoğlu, gecede yaptığı konuşmada spora dair önemli tespitlerde bulundu. Burada siyasi kimliği ile değil, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda da Halide Edip Adıvar Spor’un yeni başkanı olarak bulunuyorum diyerek konuşmasına devam etti.

“ÖNCE HAYAL SONRA GERÇEK”

     Şişli gibi neredeyse %60’nın genç nüfus olan bir yerde, 18 tane spor kulübünden birinin mutlaka süper lige çıkması gerekir. Önce süper lige çıkma hayalini kuralım ki sonra da gerçekleştirebilelim. Ben bundan bir sene önce 18 spor kulübünden birinin mutlaka süper lige çıkması lazım demiştim ve tam bu konuşmaya yaparken gençlerin çoğu böyle suratıma bakıp acaba hayal mi kuruyor bu başkan demişti. Ben de demiştim ki evet hayal kuruyorum. Önce hayal kuralım, önce süper lige çıkmayı hayal edelim ki sonra gerçekleştirelim. Şimdi bakın Halide Edip Adıvar gidiyor. Feriköy süper gidiyor lidersiniz, Nişantaşı da öyle.  Baktığınız zaman artık Şişli de en büyük 18 kulübün elbette ki hepsiniz süper lige çıkmasını beklemiyorum. Ama öyle bir ortam yaratmalıyız ki; öyle güzel ortak tesisler, ortak amaçlar, ortak düşünceler peşindeyiz ki Şişli’nin sanki tek takımı varmışçasına hareket edilmeli öyle davranılmalıdır. Ben kendi adıma bir genç arkadaşımız olarak, bir üniversite başkanı olarak aklına ne gelirse her şeyden önce bir sporsever olarak yanınızda olduğumu her zaman elimizden gelen her türlü katkıyı sağlayacağımıza söze veriyorum başarılar diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.