Mağlubiyeti Üstlendi

Mağlubiyeti Üstlendi

Mağlubiyeti Üstlendi


Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında Olimpia Milano'ya 68-43'lük skorla yenilgiye uğrayan Fenerbahçe Beko'da baş antrenör Aleksandar Djordjevic, karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı. Maça çok iyi başlayan Milano’yu dile getiren baş antrenör, mağlubiyeti tamamen üstlendiğini dile getirdi.

Aleksandar Djordjevic açıklamaları şu şekildeydi; "Böyle bir maçtan sonra ne denir bilmiyorum. Sadece Milano’yu tebrik ediyorum. Çok hak ettiler. Fiziksel olarak ve agresiflik olarak çok hazırlardı. Maça çok iyi başladılar. Biz ilk çeyrekte sayı bulamadık o da maçın genel seyrini belirlemiş oldu. İnanılmaz üçlükler vardı. Böyle bir mağlubiyeti tamamen üstüme alıyorum. Kesinlikle oyunculara değil. Çok farklı oynayabilirdik. Çok eksiklerimiz vardı. Milano'da da tam aksine inanılmaz mücadele ve istek vardı. Bizden bir adım öndeydiler. Birkaç gün sonra yine maçımız var. O yüzden enerjimizi toparlayıp, o maça hazırlanmamız gerekiyor."

Fenerbahçe’yi Çok Seviyorum Dedi
Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında Fenerbahçe Beko basketbol sahasında Olimpia Milano'yu ağırladı. Mücadele sonunda Fenerbahçe Beko 68 – 43’ lük skorla sahadan ayrıldı. Olimpia Milano'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski basketbol oyuncusu Luigi Datome, mücadele sonrası basın kuruluşuna açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini dile getiren Datome, "Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz. Taraftarlara çok teşekkür ederim, yine sevgilerini gösterdiler. Müteşekkirim." İfadelerini kullandı.

Luigi Datome, Fenerbahçe'nin EuroLeague şampiyonluğunu kazandığı kadronun önemli parçalarından biri olarak anılmaktaydı.

Kaynak : betpas.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.