Maç başlıyor, kimseyi beklemiyorum

Maç başlıyor, kimseyi beklemiyorum

Tecrübeli teknik direktör, antrenman kampının çoğundan memnun olduğunu belirterek, "Size şunu söyleyeyim, bunlar oyunlarında kötü performans gösteren oyuncular bir mesaj gönderiyor.

Tecrübeli teknik direktör, antrenman kampının çoğundan memnun olduğunu belirterek, "Size şunu söyleyeyim, bunlar oyunlarında kötü performans gösteren oyuncular bir mesaj gönderiyor. Hepsinin yapacak doğru şeyleri var. Daha iyisini yap, her yerde rekabet et ve sonuç al, ben neredeysem rekabet orada, nerede Trabzonspor varsa orada rekabet var. Başardık, yine yapabiliriz. Hepimizin pozitif enerjiyle dolu olacağı inancıyla ayrılacaklar. Yerde betwinner birlikte düşünecek. bu potansiyele sahiptir. Ben de yazdıracağım. Kimseyi beklemeyeceğim. Kim iyiyse biz onu yapıyoruz. Müdahale süresi sayılır. Şimdi oyun başlıyor" dedi.

"Setin parçası değillerse, onları dışarıda bırakacağım"

Oyuncuların performansları hakkında da konuşan Avcı, "Bazı performanslar 3 aydır başlamıyor. Antrenmanlarda çok enerjik oluyoruz. Pes etmeyeceksiniz. Her zaman enerjinizi yükselteceksiniz. Performans göstermeseniz bile. Adım, arkadaşınızın ekibini eğitecek, performanslarını artıracaksınız. Trabzonspor'un iyi ve geniş bir kadrosu var, başka seçenekleri de var, 5 maç öncesi, 5 maç sonrası fark etmez. Bu an kaçırılmamalıdır. çok iyi biliyorum Bu kadar kolay  net olmayacağım. Ama sabır ve zaman var. Trabzonspor'un sorumluluğu ağır. Oyun artık oynanıyor, teknik ve taktiksel, fiziksel ve zihinsel olarak tam olacaksınız. Setin bir parçası değilse, sileceğim. "

"Gbamin bize doğru cevabı veren bir oyuncu"

Teknik direktör Avcı penaltıyı kullanan Gbamin için şunları söyledi: "Gbamin penaltı dışında iyi iş çıkardı. Bu seviyede olmaması gereken bir penaltısı olduğunu söylemeye gerek yok. Ama o zaten burada oynamış bir aktör. Penaltı noktası dışında doğru betwiner giriş cevabı verdiğini düşünüyorum. Önemli olan oyunu iyi oynamaktır. Rakibe göre oyuncu kullanabiliriz, maç burada bize kim doğru cevabı verdi" yanıtını verdi.

"Trabzonspor her yerde"

Kocaeli stadı için kalabalık ama maçın içinde Taraftarlarına desteğini tamamlamayan Abdullah Avcı, "Trabzonspor her yerde. Kocaeli ve Sakarya'da, Sapanca'da yerim var. Diyorum. Bazen pazara gittiğimizde Trabzonlularla karşılaşıyoruz. Onlar heryerde. Atmosfer harika. Öncelikle stadyum çok güzel. Kocaeli'de bir  futbolcu olarak eski statta çok oynadık. Önemli bir şehir, potansiyeli olan bir yer. Bu stadyuma ilk defa geliyorum. Umarım hak ettikleri yere geri adım atabilirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.