Liselilere iğrenç tuzak

Liselilere iğrenç tuzak

Çorum’un Bayat İlçesi’nde yaşları 14 ile 17 arasında değişen 5 lise öğrencisine fiili livata ve tacizde bulunan 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer soruşturmanın devam ettiğini, bu nedenle gözaltı ve tutuklama sayısının arta bileceğini söyledi. İlçe Kaymakamı İsmail Koşum ise, “Dosyada gizlilik kararı alındığı için konuyla ilgili bilgi vermem doğru olmaz” dedi. Genç kızların gizli kamera ile uygunsuz görüntülerinin de çekilip tehdit olarak kullanıldığı kaydedildi.

Olay Çorum’un Bayat İlçesi’nde yaşandı. Bayat Lisesi’nde eğitim gören yaşları 14 ile 17 arasında değişen 5 kız öğrenciye fiili livatada bulunulup, taciz edildiklerinin ihbar edilmesi üzerine polis harekete geçti. Çorum Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucu, dün gece yaklaşık 25 kişi gözaltına alındı. Ve gece yarısından itibaren mahkemeye sevk edilenlerden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan soruşturma sonucunda liseli kızlara fiili livatada bulunulup, taciz edildikleri, cep telefonuyla uygunsuz görüntülerinin çekildiği saptandı. Bu şekilde şantaj yapıldıkları ileri sürülen kızların kimlikleri açıklanmadı. Olay ilçede büyük yankı buldu. İlçe Kaymakamı İsmail Koşum, “Dosyada gizlilik kararı alındığı için konuyla ilgili bilgi vermem doğru olmaz. Operasyon devam ediyor” demekle yetindi.

İl Emniyet Müdürü İsmail Karaman ise konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağını söyledi. Olayda E.K., O.T., E.Ş., S.O., M.T., S.Y., A.Y. ve M.K.’nın tutuklandığı belirtildi. Genç kızların cep telefonu ile çekilen uygunsuz görüntülerine ise polis tarafından el konuldu. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.


hürriyet


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.