Lille Burak Yılmaz için Türk Bayraklı tweet attı!

Lille Burak Yılmaz için Türk Bayraklı tweet attı!

İlerleyen yaşına rağmen performansında herhangi bir düşüş yaşamayan aksine yükselen form grafiğiyle birçok kişi tarafından övgü alan kral lakaplı Burak Yılmaz Türkiye'den sonra Fransa Ligi'ni de fethetti.

Fransa'da gündem Burak Yılmaz. İlerleyen yaşına rağmen performansında herhangi bir düşüş yaşamayan aksine yükselen form grafiğiyle birçok kişi tarafından övgü alan kral lakaplı Burak Yılmaz Türkiye'den sonra Fransa Ligi'ni de fethetti. Bu sezon Lille formasıyla gösterdiği performansla takımının lig yarışını önde götürmesinde en büyük pay sahiplerinden bir tanesi olan Burak Yılmaz son olarak Lyon maçında da sahneye çıktı.

Şampiyonluk yolunda hayati öneme sahip olan maçta Burak Yılmaz takımının 2-0 geride olduğu maçta 2 gol 1 asistlik performansıyla takımının sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı. Burak Yılmaz maçtaki son golünü 85.dakikada frikikten kaydetti. Lille bu skorla puanını 73'e yükseltmiş oldu. Bilindiği üzere yapmış olduğu yatırımlarla 2012-2013 sezonundan itibaren lige damgasını vuran Neymar'lıMbappe'li PSG 2012-2013'den itibaren sadece 2016-2017 sezonunda ligde mutlu sona ulaşamamıştı. 34 haftası geride kalan ligde PSG topladığı 72 puanla ligin bitmesine 4 maç kala Lille ile yarışını sürdürüyor. Bir diğer şampiyonluk adayı Monaco da 71 puan toplamış durumda. Monaco bilindiği üzere PSG'nin serisine 2016-2017 sezonunda son vermiş ve Fransa Ligini şampiyon tamamlamıştı.

Holiganbet Bahis Sitesi Fransa Ligi'ni son kez 2010-2011 sezonunda müzesine götüren Lille bu sezon 5. şampiyonluk için mücadele ediyor. Burak Yılmaz'ın yanı sıra Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın da formasını giydiği Lille 2010-2011 sezonundan sonra ilk defa mutlu sona bu kadar yaklaşmış durumda.

Lille resmi twitter hesabı ayrıca Burak Yılmaz'ın 2 gol 1 asistle yıldızlaştığı maç sonrası milli futbolcumuzla özdeşleşmiş olan 17 numaralı formasını Türk bayraklarıyla donatarak twit attı. Ayrıca Türkiye'de de lakabı kral olarak bilinen Burak Yılmaz'ın fotoğrafları kral emojisiyle paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.