Levent Şahin'in Göztepe Açıklamaları

Levent Şahin'in Göztepe Açıklamaları

Levent Şahin'in Göztepe Açıklamaları

 

Galatasaray'ın Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Süper Lig 20-21 sezonunun 14. haftasında Türk Telekom Stadyum'unda oynadıkları ve 3-1 kazandıkları Göztepe maçından sonra bazı açıklamalarda bulundu.

Karagümrük karşılaşmasında yedek kulübesinde kırmızı kart gören ve maça çıkamayan Terim'in yerine sahada takımın başına çıkan ve basın toplantısına katılan Levent Şahin, Göztepe maçı için "Maçın ilk 15 dakikası istediğimiz gibi oldu ve istediğimiz sonucu aldık. Maalesef 2. golden 2 dakika sonra talihsiz bir gol yedik. Bu da rakibi oyuna ortak etti. Belli bir süre koruma içgüdüsüyle devam eden futbolcuların tecrübeleriyle oyunun hakimi olmaya başladık. Rakip de pozisyonlara girdi. Sonuçlandırmaları daha iyi yapsaydık skor daha farklı olabilirdi." açıklamalarında bulundu. Best10

Terim'in kulübede olmamasının takıma nasıl etkiler bıraktığıyla ilgili soru sorulması üzerine Levent Şahin: Fatih hocanın olmayışı teknik ekip için çok büyük bir eksikliktir. Bunu net bir şekilde hissediyoruz. Hocamız, öyle bir insan ki her dokunuşu, her söylemi ve her Best10 hareketiyle yanımızda olduğunu gösteriyor. Fatih hocanın olmaması çok büyük bir eksik ama saha içinde ne yaptığını bilen, sorumluluğunun farkında olan, formanın hakkını vererek hocanın eksikliğini hissettirmeden mücadele eden çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Fikstür olarak birazcık zorlu bir sürece geçiyoruz. Ancak biz büyük takımız. Lig uzun bir maraton. Geride kalan 27 maç var. Burada 3 yıl önce başlayan bir serüven vardı. Hocamızın 'Nerede kalmıştık?' tweeti ile başlayan bir serüven. Yine kendi sahamızda Göztepe'yi 3-1 yenmiştik. Umarım bu yılki serüvenin sonu da şampiyonlukla biter." diye devam etti.

Levent Şahin'in Falcao Açıklaması

Lig'de uzun süredir sakatlıklar yaşayan ve maçlara çıkamayan Radamel Falcao ne zaman dönecek sorusunun üzerine Levent Şahin, " Best10 Falcao ile 8 oyuncumuz eksik. Bizim için her oyuncu çok değerli. Dün itibarıyla takımla birlikte antrenmanın belli bölümüne başladı. Doktorlar daha sağlıklı bilgiyi verecektir." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.