Lazer Epilasyon ile Cildinize Değer Verin!

Lazer Epilasyon ile Cildinize Değer Verin!

Lazer Epilasyon ile Cildinize Değer Verin!

 

Ataşehir lazer epilasyon son dönemlerde kadınlar ağırlıklı olsa da erkekler için de önemli bir hizmet sektörü haline gelmiştir. İstenmeyen tüylere kalıcı çözümler sunan lazer epilasyon sayesinde vücudunuzun her bölgesinde bebek gibi bir cilt elde edebilirsiniz.

İstenmeyen tüyler, kadınlarda olduğu gibi erkeklerin de kalıcı çözümler aradığı önemli sorunlardan birisi haline gelmiştir. Klasik yöntemler istenmeyen tüylere kalıcı çözümler sunmamakla birlikte aynı zamanda acılı ve ağrılı çözümler olabiliyor. Ancak Ataşehir lazer epilasyon yöntemleri sayesinde sadece birkaç seansta istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanız mümkün hale geliyor

Lazer Epilasyon Nedir?

20 yılı aşkın bir süredir üzerinde çalışmalar yapılan lazer epilasyon, vücuttaki istenmeyen tüylerin kökten kurutularak tamamen yok edilmesi üzerine gerçekleştirilen bir işlemdir. Ataşehir lazer epilasyon sonrasında kökleri kurutulan tüyler, bir daha çıkmaz ve böylece bu tüylerden kalıcı kurtulmuş olursunuz.

Lazerden oluşan ışık demeti ile yapılan Kadıköy lazer epilasyon, vücudun tüm bölgelerinde bulunan istenmeyen tüyler üzerinde kullanılabilir. Tüylere lazer epilasyon ile müdahale edebilmek için belirli aralıklar ile seanslar düzenlenir. Her seans arasında ortalama 20 ila 1 ay arasında süre olur. Ayrıca lazer öncesinde kıllara en az 15 gün müdahale edilmemiş olması gereklidir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Lazer uygulaması yapılmadan önce uygulama yapılacak olan bölgedeki kıllar jilet ile temizlenir. İşlem öncesinde kılların kısaltılması için ağda ve benzeri yöntemler kıl köklerini ekarte eder. Bu nedenle de mutlaka bu aşamada jilet kullanılmalıdır. Daha sonra ise işlem basamağına geçilir.

Tüy boyları kısaltıldıktan sonra uygulama yapılacak olan bölge üzerine lazer ışınlarının deri altına daha iyi nüfuz edebilmesi için jel tatbik edilir. Daha sonrasında ise Kadıköy lazer epilasyon cihazı ile deri taranır ve böylece deri altına lazer ışınları ile atışlar yapılır. Bu atışlar ten rengine ve kıl köklerinin rengine göre kişiye özel ayarlanır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Kadıköy lazer epilasyon kullanım alanları günümüzde oldukça geniştir. Kadınlar başta olmak üzere erkeklerin de ihtiyaç duyduğu işlemlerden birisi haline gelmiştir. Lazer epilasyon; yüz, koltuk altı, bikini bölgesi, genital bölge, bacak, kol, sırt ve göğüs gibi bölgelerde sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Bu bölgelerdeki istenmeyen tüylerde son derece etkilidir.

Kullanım alanları geniş olduğu kadar kullanılmaması gereken zamanlar da vardır. Özellikle hamileler ve kalp pili taktırmış olan kişilerde kullanımı kesinlikle uygun değildir. Ayrıca tüyleri sarı olan ve sara hastalığı olan kişilerde de uygun değildir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları, en çok araştırılan konuların başında geliyor. Ancak bu konuda net ve kesin bir fiyat söylemek mümkün değildir. Nitekim fiyatların değişkenliği üzerinde birçok etken vardır. Öncelikle her merkezde fiyat politikası doğrultusunda Maltepe lazer epilasyon fiyat değişikliği olabilir.

Fiyatların değişmesinin temelinde kişiye göre uygulama yapılıyor olmasıdır. Kişinin kıl ve ten rengine göre özel bir program hazırlanır. Dolayısıyla da uygulanan yöntemler ve seanslar doğrultusunda fiyatlarda değişkenlik söz konusu hale gelir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Gelişen tıp teknolojisinin önemli meyvelerinden birisi olan lazer epilasyon, farklı modeller ile farklı özelliklerde hizmet veren bir teknolojidir. Diode lazer ve Alexandrite lazer epilasyon en çok bilinen ve kullanılan epilasyon çeşitleridir. Maltepe lazer epilasyon çeşitlerinden bir diğeri ise Nd Yag lazer epilasyondur.

Bu modellerinin her birinin atış hızı ve benzeri gibi özellikleri farklı olsa da sonuç olarak hepsi istenmeyen tüy köklerinin tamamen yok edilmesine yönelik çalışan sistemlerdir. Farklı model çeşitleri bulunan Maltepe lazer epilasyon işleminden faydalanarak pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.