Lahoz'un kirli düdüğüne kızan Paredes topu uzaklaştırdı

Lahoz'un kirli düdüğüne kızan Paredes topu uzaklaştırdı

Öğrenme eğrisi, Hollanda yedek kulübesindeki oyunculara geldi. Bu hamlenin ardından ABN AMRO sahaya girdi ve saha kaosa sürüklendi.

 

Öğrenme eğrisi, Hollanda yedek kulübesindeki oyunculara geldi. Bu hamlenin ardından ABN AMRO sahaya girdi ve saha kaosa sürüklendi. Maçın hakemi Mateu Lahoz arka arkaya kartlarını istedi. Lionel Messi,  10 golle  Gabriel Batistuta'nın Dünya Kupası'nda Arjantin'in en çok gol atan oyuncusu rekorunu kırdı. Deneyimli teknik direktör kaybettikleri penaltıları ve neden kaybettiklerini şöyle açıklıyor: "Bütün yıl oyuncularımdan onlara karşı oynamalarını istedim. Kulüp takımları penaltı  antrenmanı yapıyor ve yapıyorlar ama ilk 2 penaltıyı kaçırırsanız kazanmak imkansız. ." Messi'nin penaltısı hakkında Van Gaal, "Benim için Arjantin'in ikinci golü atma cezası sorgulanabilir. Tekrarını izleyeceğim ama  hakem yüzünden tudorbet kaybettiğimizi söyleyemem." Emiliano Martinez: "Sahada çok kötü bir hakem vardı. Hollanda'nın canını sıkan bir hakem vardı, yetmediği için 10 dakika uzatmaya gitti ve maçın penaltılara gitmesini istedi." Yine de kazandık. Bu kadar kötü hakemliğe rağmen kazandık" dedi.

Messi'nin maç sonundaki açıklaması buydu. Brezilya'dan  daha iyi oynayarak yarı finale yükseldiler diyebiliriz. Teknik direktörlerinin takımı çok iyi tanımasından faydalanıyorlar. "Mutlu oynamaya ve kazanmaya devam ediyoruz, çok mutluyuz. Hakemlik hakkında konuşmak istemiyorum çünkü dürüst olursanız ve doğruyu söylerseniz cezalandırılacağınızı tudorbet giriş bilirsiniz." Hakem doğru yönetim seviyesini göstermedi. FIFA, hazırlıksız bir hakeme dikkat etmelidir. "İleriye doğru gitmeye devam et." Beşiktaş Başkanı Ahmed Nur Sebi, Antalya'da önemli  bir konuşma yaptı. Gerekirse değiştireceğiz. Karagümrük'le yollarını ayıran Kanel Elgin ile görüşen Başkan Çebi, "Kanel çok sevdiğim ve hırsına hayran olduğum bir futbolcu. O da bizim formamızı giyiyor. Çok seviyor ama iş başka, aşk başka." farklı ve ona o gün ihtiyacımız olup olmadığını göreceğiz, yoksa zaten olmayacak. Bir ihtiyaç varsa kendisine veya bir başkasına ihtiyaç var mı, ekonomik veya kimyasal yönü ne olacak ona bakarız. Bu bugünün konusu değil. KANNA, "Ne diyebilirim, ne söyleyebilirim ama bugün  gündemimizde bu yok" Çebi'nin başkanı şöyle devam etti: "Şartla sözümü kesen biri değilim. 5 öğretmen değiştirdiklerini söylüyorlar. Ben oradayken 1 tane vardı ve gitmek üzereydi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.