Kuyudaki cesetlerin sırrı çözüldü

Kuyudaki cesetlerin sırrı çözüldü

İzmir Ödemiş'te Şubat'ta Mehmet Aydın isimli şahsın kaybolmasından sonra geçtiğimiz günlerde yeni bir kişinin daha kaybolmasını araştıran jandarma vahşice işlenmiş cinayetle karşılaştı.

Ödemiş ilçesinde Şubat aylarında Mehmet Aydın isimli şahsın kaybolması olayı ile başlayan kayıp insanlar zincirine Haziran ayında kaybolan Cemal Dingençoğlu (30) isimli şahsın da eklenmesi ile araştırmalarını derinleştiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 20 Haziran Çarşamba günü gelen bir ihbar üzerine vahşice işlenmiş cinayetlerle karşılaştı.

Gelen ihbar üzerine Ödemiş İlçesi Küçükavulcuk köyü Çeşme deresi mevkiinde bulunan kurumuş bir kuyu içerisinden koku gelmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri yedi metre derinliğindeki kuyu içerisinde iki erkek cesedi ile karşılaştı.

Olayı derinlemesine araştırmaya başlayan Jandarma ekipleri tarafından Küçükavulcuk köyünde ikamet eden H.S. (28) isimli şahsı şüpheli bularak ifadesine başvurulmak üzere Jandarma karakoluna getirildi. H.S. her iki cinayeti de kendisinin işlediğini itiraf etti.

Seri katil H.S., Mehmet Aydın isimli şahsı Şubat ayında birlikte içki içmek için gittikleri ormanlık alanda aralarında hayvan çalınması ilgili olayda kendine iftira attığı ve ayrıca kendi hayvanlarına tecavüz ederken yakaladığında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü, daha sonra ormanlık alana birlikte geldikleri aracının bagajına koyarak Küçükavulcuk köyündeki kuyunun içerisine attığını söylediği belirtildi.

H.S. aralarında geçmiş dönemde bir husumet olduğunu bu husumetin de Mehmet ve Cemal’in bir hırsızlık olayına karıştıklarını, bu hırsızlık olayında H.S.’nin kamyonunu kullandıklarını, aracı hırsızlık bölgesinde bırakıp kaçmaları sonucu, ruhsat sahibinin kendisinin olması sonucu haksız yere hapiste yatmak zorunda kaldığını söyleyen H.S. Yaptığım cinayetlerin izinin bulunmasına hacizli aracım yol açtı, şeklinde itirafta bulundu.

Cemal Dingençoğlu isimli şahsı ise Küçükavulcuk köyünde hayvan ağılında oturdukları esnada, kendisini uyuşturucularını çalmakla suçlaması üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü, Küçükavulcuk köyündeki kuyu içerisine attığını, şahsın üzerindeki cep telefonlarını sakladığını itiraf etti

Küçükavulcuk köyünde Jandarma ve İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kuyu içerisinden iki erkek cesedi çıkartıldığı, cesetlerden bir tanesinin Cemal Dingençoğlu isimli şahsa ait olduğunun tespit edildiği, diğer cesedin ise çürümeye başladığından kesin kimlik tespitinin yapılabilmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 
 
haber7
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.