Kuştepe ile Halide Edip Adıvar yenişemediler 1-1

Kuştepe ile Halide Edip Adıvar yenişemediler 1-1

Şişli derbisinden galip çıkmadı

          İstanbul Süper Amatör Ligi’nin guruplarında başarılı olan ilk iki takımlarından oluşan on iki takımın tek devreli lig usulü müsabakalarının başlamasıyla amatörlerin heyecanları en üst düzeye geldi. Şimdi bu mücadele edecek kulüplerin tek hedefleri var, BAL Ligi’ne yükselmek. Şişli İlçesi’ni temsil eden üç takım bu ligde karşılaşıyor. İlk müsabakada Halide Edip Adıvar ile Kuştepe Spor Bayrampaşa Belediye Stadı’nda karşılaştılar. Her iki güzide kulübümüzün taraftarlarının doldurduğu tribünlerde şenlik vardı. Maçın hakem triosu da bu müsabaka için seçilmiş tecrübeli hakemler olduğundan iyi bir müsabaka seyrettik.


       Başlama vuruşu ile heyecan artmıştı. Dk 40 H.E.Adıvar  Okan’ın kafa vuruşu ile bir golden oldu..Dk 47.H.E.Adıvar Alper ile gole çok yaklaştı dk 55. Alper topa elle müdahale edince kazanılan serbest vuruşu Esad kaleciye teslim etti. H.E.Adıvar baskısı önce Kuştepe müdafasında hatayı getirdi. Sonrada Alper yerden on sekiz içinde düzgün vuruşla kaleci Türker’i kontrpiyede bırakarak takımını öne geçiren golü attı. Golden sonra açılan Kuştepe Spor hiç olmaz ise bir gol diyordu. Osman ile girdiği pozisyonlar gol olmadı. Bu arada Türker Uğur’un gollük şutunu kurtardı. Oyuna yeni giren Ali Feyyaz son dakikada kafayla beraberlik golünü atınca sevinen Kuştepe oluyordu.
Maç bittiğinde dostluk ve spor kazanıyordu. Kuştepe 1-Halide Edip Adıvar -1
Kuştepe Spor: Türker-Gökhan”dk 78 Ali”-Esad-Volkansel-Uğur-Berkan-“dk75 Eren”-Ozan-Salih-“dk 60 F.Tolga”-Volkan-Orçun-Osman

Halide Edip Adıvar: Selçuk-Emin-Muhammet-“dk 46 Gökhan”-Erkan-Serhat-Okan-“dk78 Engin”-Alper-Uğur-Sezgin-İrfan-Tayfun-“dk 89 Ozan”

Hakemler: Oktay Önge-Lider Arık-Halil Onur Güner

Stat: Bayrampaşa Belediye Stadı









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.