Kumaşçı Home da Kumaş Fırsatları 

Kumaşçı Home da Kumaş Fırsatları 

Kumaşçı Home da Kumaş Fırsatları 

Kumaşçı Home da Kumaş Fırsatları 

Kullanım alanı oldukça geniş olan kadife kumaşlar günümüzde naylon, yün, pamuk ya da ipekle üretilir. Dolgulu elyaftan da dokunabilen havlı bir kumaş türüdür. Kadife kumaş yumuşak dokulu, kolay yıpranmayan ve şık bir görünüme sahiptir. Asırlardan beri kullanılan kadife kumaş en çok ev dekorasyonlarında mobilya ve kırlent kaplamalarında kullanılmaktadır.

Mobilyalara uygun perde seçimlerinde de sıklıkla kadife kumaşlar tercih edilmektedir. Günümüz modasında  giyim sektöründe de kadife kumaş öne çıkan kumaşlardandır. Özellikle kış sezonunda kadife pantolon ve montlar çok ilgi görmektedir. Giyim sektöründe ilgi gördüğü kadar son zamanlarda ayakkabı ve terliklerde de kadife kumaşlar tercih edilmektedir. Ayrıca iş yerlerinde ve ev dekorasyonlarında kullanılan biblo ve mücevher kutularında da kullanılmaktadır.

Kadife Kumaş Özellikleri 

 

Sıklıkla tercih edilen kadife kumaşların kendine özgü özellikleri şunlardır; 

  • Şık ve zengin bir görünüme sahiptirler.
  • Yumuşak bir yapıya sahip olduğundan hacimlidirler.
  • Bakımı kolay ve zahmetsizdir. İz bırakmazlar.
  • Kolay yıpranmazlar, dayanıklı kumaş olduğundan dolayı renklerinde solma ya da açılma olmaz.
  • Dayanıklı kumaşlardır. Uzun süre kullanım sağlarlar.
  • Hem kalın hem de ince olarak dokunabildikleri gibi farklı tekniklerle çeşitlenebilirler. Desenli kadife kumaş da elde edilir.
  • Sağlam yapısından dolayı kullanım alanı oldukça geniştir.             

En Trend Kadife Kumaş Renkleri                          

 

Dayanıklı ve şık bir yapıya sahip olan kadife kumaşlar her evin ve her gardırobun vazgeçilmez ürünlerindendir. Özellikle ev dekorasyonunun düzenlenmesinde kullanılan  mobilyalarda döşemelik kadife kumaş olarak daha çok koyu renk tonlarında kullanılırlar.

Döşemelik mobilyalar ve kırlentlerde son zamanlarda bordo renkli kadife kumaşlar da ön plana çıkmıştır. Lacivert ve kahverengi tonlarının kullanımı artmıştır. Giyim sektörüne baktığımızda pembe ve saks mavisi renkleri etnik desenli elbiselerde hakim renk olmuştur.

Siyah etekler ve bej kadife bluzlar da sezonda oldukça ilgi görmektedir. Kışın sıcak tutan ve terletmeyen yapıya sahip yeşil ve taba renkli kadife pantolonlar hemen hemen her kombinle tercih edilmektedir. Fitilli hardal renkli kadife montlar sezonun en gözde montlarının arasına girmiştir.

Geniş renk yelpazesine sahip olan kadife kumaş çeşitleri kullanım alanları arttıkça renk skalaları da artmaktadır. Son zamanlarda aksesuarların vazgeçilmez kumaşı haline gelen kadife kumaşlardan üretilen birçok rengârenk kadife toka, kemer, çanta ve şal ürünleri de büyük ilgi görmektedir.                    

Kadife Kumaş Fiyatları                    

 

Tekstil ve dekorasyon sektöründe kullanılan kadife kumaşların fiyatları kumaş yapımında kullanılan ipliğin türüne göre değişmektedir. Dokunumunda %100 ipek kullanılan kadife kumaşların fiyatları diğer kadife kumaşlarına göre daha yüksektir.

Fakat dokunumunda pamuk kullanılan kadife kumaş fiyatları daha uygundur. Kullanacağınız dekorasyon ürününe göre de kadife kumaş fiyatları değişebilmektedir. Perdeler için alacağınız kadife kumaş koltuk döşemelerinde kullanacağınız kadife kumaşlara göre daha ucuz olacaktır. 

Kumaşçı Home firmasında zevkinize ve bütçenize uygun rengârenk kaliteli kadife kumaş fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Genel olarak kadife kumaşların fiyatları uygundur. Evinize şık ve zengin bir görünüm kazandırmak ve kış aylarında gardırobunuzu rengârenk ürünlerle detaylandırmak  için kadife kumaşları tercih edebilirsiniz

Formun Üstü

Formun Altı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.