Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde

10 Aralık Terörist Şehidimiz, 2016 Vodafone parkı yakınında. Halkların insanlık onuruna yönelik menfur terör saldırılarını kınıyoruz.

 

10 Aralık Terörist Şehidimiz, 2016 Vodafone parkı yakınında. Halkların insanlık onuruna yönelik menfur terör saldırılarını kınıyoruz. Vodafone Park yakınında meydana gelen tehlikeli terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, ailelerine ve ülkemize bir kez daha  başsağlığı diliyor, yüreğimiz ilk günkü kadar kederli. Beşiktaş JK Kamerunlu Beşiktaş'ın  yıldızı Kevin Nkudu, Dünya Kupası'na veda ettikten sonra  Antalya'da son nefesini verdi. Geçen gece geç saatlerde antrenman kampına katılan yıldız oyuncu, dün sabah kulüp çalışmasında kadroya dahil edildi. Siyah Beyazlılar ise hazırlıklarını dün sabah saatlerinde salonda antrenman yaptıkları Antalya kampında sürdürdü. Antrenör Şenol Güneş'in rehberliğinde idman, idman ve taktik çalışmaları yapılıyor. Antrenman salonda başlar ve ısınma, artemisbet denge ve kuvvet antrenmanı ile devam eder. Antrenmanlar, rotasyon çalışmasından sonra kondisyon çalışmasını tamamlar. Siyah beyazlı ekipler, akşam antrenmanlarında da taktik tatbikatlar yaptı.

Türkiye Dünya Kupası ve futbol 10 Aralık Cumartesi günü devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Arjantin ve Hollanda, Katar'da düzenlenen 2022  Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Lusail Stadı'nda normal süre ve uzatmalarda 2-2 berabere kalan Arjantin, penaltılarda 4-3 galip gelerek yarı finale yükseldi. Maçın ilk yarısında iki takım da sonucu belirleyemeyince 35. dakikada Messi'nin asisti ve Molina'nın golüyle Arjantin 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 71. dakikasında Arjantin penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Messi skoru 2-0'a getirdi. Messi,  Dünya Kupası'ndaki 10. golünü Arjantin'den Gabriel Batisto ile berabere bırakarak Dünya Kupası'nda en çok gol atan isim oldu. Weghorst oyunu değiştiriyor Hollanda'da maça Beşiktaş'tan Wout Weghorst  yedek kulübesinden başladı. 29 yaşındaki oyuncu, ilk yarının son dakikalarındaki pozisyonunun ardından artemisbet giriş rakip takımdan sarı kart gördü. Maçtan sonra 79. İkinci dakikada oyuna giren Weghorst, 83. dakikada kaydettiği kafa vuruşuyla skoru 2-1'e getirdi. Weghorst, 90+11 seyirciler arasında. Sahneye geri döndü ve maçı eşitledi. Maçın geri kalanında başka gol atılmadı ve anlaşma 2-2 sona erdi. Uzatma maçında 2-2'lik beraberlik bozulmadı ve penaltı atışlarına geçildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.