Külottaki telefon çalınca!..

Külottaki telefon çalınca!..

BURSA’da yanındaki Emine Namlı ile evlerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Serpil Argun'un, nezarete arkadaşlarıyla haberleşmek için yanındaki cep telefonunu külotunda sakladığı ortaya çıktı

İzmir'den Bursa'ya hırsızlık yapmak üzere geldikleri ileri sürülen 24 yaşındaki Emine Namlı ile 26 yaşındaki Serpil Argun, önceki gün merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Hüdavendigar Mahallesi Dere Sokak’ta bulunan Hamza Güneş’e ait eve, tornavida ile çelik kapıyı açarak girdi. Evin yatak odasından 3 bin YTL'lik altını alan kadınlar, bu olaydan 2 saat sonra bu kez Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi’nde bir eve girmek isterken komşuların ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.
      Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nde gözaltına alınan Emine Namlı ve Serpil Argun'ün üzerinde yapılan aramada, çelik kapıları açmakta kullandıkları tornavida ve levye ile Hamza Güneş'in evinden çaldıkları 3 bin YTL'lik altın bulundu. Üzerlerinde başka bir şey olmadıklarını söyleyen ve kadınlar işlemlerin tamamlanması için nezarethaneye konulurken, Serpil Argun’un külotunda sakladığı cep telefonu çalmaya başladı. Polisler arama yapmak isteyince Serpil Argun, külotuna sakladığı cep telefonunu çıkarıp verdi.
      Telefonu, gözaltındayken arkadaşlarıyla konuşup bilgi vermek için külotuna sakladığı belirlenen Serpil Argun ile arkadaşı Emine Namlı, hırsızlık suçlamasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı.

 

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.