Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

 

Tüylü arkadaşınıza iyi koşullarda bakmak için ona sağlıklı ve kaliteli mamalar sunmalı, bakımı için gereksinim duyulan tüm köpek ürünlerini sağlamalısınız. Bu aşamada güvenilir pet shop firmalarından alışveriş yapmanız çok mühim bir detaydır.

 

Köpek Maması Sağlıklı ve Kaliteli Olmalı

 

Satın alınacak olan köpek mamasının köpeğinizin ırkı, yaşı, cinsiyeti ya da sahip olduğu hastalıklar için uygun olması şarttır. Köpeklerin ırklarına yönelik şekilde köpek maması üretilir. Örneğin büyük ırk köpeklerin tüketmesi gereken enerji miktarı daha fazla olduğu için büyük ırk köpeklerin tüketimi adına üretilen köpek mamalarının içeriğinde yer alan enerji miktarı da daha fazladır. Bundan dolayı köpeğinizin ırkına yönelik şekilde köpek maması tercih etmeniz gerekir. Yaşa bağlı şekilde de farklı köpek mamaları üretilir çünkü köpeklerin yaşlı, yetişkin ya da yavru olması aslında tüketmesi gereken enerji miktarından alması gereken besin içeriklerine kadar her durum üzerinde etkili olabilir. Bundan dolayı köpeklerin tüketeceği mamaların içeriğinin onların yaşı ve ırkına yönelik olması şarttır.

 

Sahip olunan hastalıklara yönelik şekilde mama içeriğinin tercih edilmesi gerekir. Örneğin köpeğiniz olması gerekenden kiloluysa ya da aşırı kilo rahatsızlığına sahip ise az tahıllı ya da tahıl içermeyen mamaları seçmeniz önerilir. Bu durum üzerinde köpeğinizin aktifliği de son derece önemli bir etkendir. Gün içerisinde köpeğinizin çok aktif olması, daha yüksek enerjiye gereksinim duyması anlamına gelir. Bundan dolayı da fazla enerji içeren köpek mamaları ile beslenmesi gerekmektedir. Tercih edeceğiniz köpek mamasının bu tip özelliklerine bakarak köpeğiniz için doğru mamayı bulmanız da mümkün olabilecektir. Yaş mama, ödül maması ve kuru mamalar ile köpeğinizin öğünlerine de çeşitlilik katmanız, onun tüm içerikleri farklı şekillerde tüketmesine olanak tanıyacaktır.

 

Köpek Oyuncakları ile Sevimli Dostunuz Mutlu Olsun

 

Köpek oyuncakları seçimi mühim bir konudur. İkramlarla doldurulabilecek olan sert kauçuk oyuncaklar arayın. Delik oyuncaklar, sert veya yumuşak yiyeceklerle doldurulabilen ve oyun için harika olan küçük yuvarlak tüplerdir. Köpeğinizin çiğnemesi ve ağzında taşıması kolaydır. Ayrıca, oyuncakları ikramlarla doldurmak köpeğinizi oyuncaklarla meşgul etmeye yarayacaktır. Aynı zamanda lastik oyuncaklarla getirme oynayabilirsiniz. Eğer köpeğiniz çok fazla oynuyorsa, kauçuk oyuncakları her hafta taze ve sağlıklı yiyeceklerle değiştirdiğinizden emin olun. Köpeğinize bir sürükleme oyuncağı verin. Römorkör oyuncakları da köpeğinizle yapacağınız aktiviteler için harikadır.

 

Çoğu köpek, sahipleri ile birlikte halat çekme aktivitesini çok fazla sever. Sürükleme oyuncakları deriden, borudan veya ipten, genellikle uçları düğümlü kısa parçalardan veya bir ucunda küçük bir kulptan yapılabilir. Oyun esnasında bu tarz halat çekmeye yardımcı olan ürünlerden faydalanabilirsiniz. Ham derilerden yapılmış köpek kemikleri satın almadan önce veterinerinize danışın. Ham deri kemikleri, köpeğinizin dişleri için iyidir. Çünkü plakların çıkarılmasına ve dişlerin temiz kalmasına yardımcı olur. Birçok köpek de ham deri kemiklerini çiğnemekten hoşlanır. Bununla birlikte, köpeğiniz için hangi markaların veya post türlerinin güvenli olduğunu doğrulamak için veterinerinizle konuşmalısınız.

 

Bazı ham deri kemikleri, boğulma tehlikesi oluşturabilen ve hayvanlara zarar verebilen uluslararası kürk ticaretinin bir yan ürününden yapılabilmektedir. Ham deri kemiklere alternatif olarak, ham deri kemiklerden daha sert oldukları ve daha uzun süre dayanabilecekleri için kemik şeklindeki sert kauçuk oyuncaklarından da yararlanabilirsiniz.

 

Köpek maması ve ürünleri için petshop ZOO’yu güvenle tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.