Şişli Belediyesi'nin yayın organı Komşum Gazetesi'nin yeni sayısı çıktı!

Şişli Belediyesi'nin yayın organı Komşum Gazetesi'nin yeni sayısı çıktı!

Söyleşileri, keyifli gezi notları, sokağın sesinden spora, semtlerin tarihi noktalarından Şişli’nin renkli mutfaklarına kadar pek çok konu ve konuk bu sayıda yerini aldı.

Şişli Belediyesi Komşum Gazetesi'nin yeni sayısı ile ilgili açıklama yaptı.

2020 zor ve pek çok açıdan unutulmaz bir seneydi. Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini sağlıktan derinleşen ekonomik krize kadar her alanda hissettik. Şişli Belediyesi olarak bu süreçte komşularımızın yayında olmaya gayret ettik.

Bu sayıda 2020 senesini beraber derleyelim, değerlendirelim, hatırlayalım ve 2021’i yeni umutlarla, hayata ve insana dokunan hikâyelerle karşılayalım istedik.

Şişli’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu, hangi köşesine giderseniz gidin tarihi bir renk ve dokuyla buluşacağımızı biliyoruz. Bu sayımızda siz komşularımızı Feriköy’de adım adım bir yolculuğa çıkarıyoruz.

Feriköy’ün tarihe tanıklık eden köşelerinde soluk alıp, Türkiye futbol tarihine büyük katkıları olan Feriköy Spor’un 93 senelik öyküsünü anlatıyoruz. Parklarımızı, caddelerimizi, kültür ve sanat merkezlerimizi, pandemi koşullarına rağmen 2021’e ve Şişlili komşularımıza yakışacak şekilde düzenliyor ve yaşayan bir Şişli yaratmak yolunda ilerliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.