Koç perakendeden çıkıyor mu?

Koç perakendeden çıkıyor mu?

Koç Holding CEO'su Bulgurlu, FT'nin 'Migros satılıyor' haberi için ne yorum yaptı?

Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Bülent Bulgurlu, ''Stratejik öncelikleri tespit ederken, (perakende) önceliklerin ilk başında değil'' dedi.

Bülent Bulgurlu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin (TÜSİAD) düzenlediği siyasi parti genel başkanları ile yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı ilk toplantı öncesinde gazetecilerin, geçtiğimiz günlerde Migros ile ilgili Financial Times'te çıkan görüşlerine ilişkin sorularını yanıtladı.

Financial Times'te ifade edilen şeyin, ''stratejilerin yeni baştan değerlendirilmesi'' olduğunu belirten Bulgurlu, ''Bu doğrudur'' dedi. Bulgurlu, ''Perakende sektöründen çıkacak mısınız?'' sorusuna ''Stratejik öncelikleri tespit ederken, (perakende) önceliklerin ilk başında değil. Ama neresinde sorarsanız söyleyemem...'' şeklinde konuştu.

Kendileri açısından öncelikli sektörlerin enerji, otomotiv, dayanıklı tüketim ve finans olduğunu kaydeden Bulgurlu, perakende sektöründen çıkıp çıkmayacaklarının yapılacak değerlendirme sonucunda belirleneceğini, şu anda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Söz konusu çalışmaların ''3 hafta içinde belirleneceğini'' dile getiren Bulgurlu, bunu bir basın toplantısıyla duyuracaklarını, toplantının, yetişmesi halinde bu ayın sonunda, yetişememesi durumunda ise önümüzdeki ayın ilk yarısında mutlaka gerçekleştirileceğini bildirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.