KNIGHT ONLINE CASH VE  PREMIUM SATIŞ – KOPAZAR

KNIGHT ONLINE CASH VE  PREMIUM SATIŞ – KOPAZAR

KNIGHT ONLINE CASH VE  PREMIUM SATIŞ – KOPAZAR

 

2005 senesinden beri oyun alışveriş sektöründe liderliği bırakmayan Kopazar istediğiniz oyunlarla alakalı her şeyi bulup satın alıp ayrıca satabileceğiniz bir sistem,bir site. 2005 senesinden beri edinmiş olduğu tecrübesiyle müşterilerine en hızlı ve en doğru hizmeti veren Kopazar her zaman müşterilerinin yanında olmaktan gurur duymaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sürekliliği prensibini hiç unutmayan Kopazar geniş stoğu ve geniş oyun ürünleri yelpazesiyle tercih edilebilirlikte birincilikte.Kopazar  sitesi her zaman aktif olması yanı sıra ziyaretçiler ve üyeler için kolay düzenlenmiş bir panele ve site kullanımına sahiptir. Ayrıca sürekli yardım desteğide bulunduran Kopazar sürekli her soruda, her sorunda,her problemde ve daha nicesinde üyesinin ve ziyaretçilerinin yanında.Günümüzde oyun oynanırken ve oyuna girişlerde birçok özelliğe,birçok oyun parasına ve bir çok ek özelliğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun farkında olan Kopazar firması her oyunda oyun paralarında ve ek özellik (e-pin vs.) satışlarında stoğunu her daim güncel ve geniş tutmaktadır.Knight online cash ve premium satışlarınında yapıldığı kopazarda bahsettiğimiz gibi sürekli güncel ve geniş yelpazeyle  stokta tutulan cash,premium satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Knight Online Cash Nedir? Kopazar’da Fiyatları Nedir?

‘’Knight Online Cash’’ oyun içerisinde bulunan PUS’tan yüklenir .PUS’un açılımı power up store şeklindedir.Cash’in diğer adı npoint olarak anılmaktadır. Bu bahsettiğimiz cash PUS kısmından satılan karakterinizi güçlendirebileceğiniz çeşitli özel eşyaları satın almak için kullanılan bir alım parasıdır. Cash’i Kopazar üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. 7/24 erişim sağlayabileceğiniz Kopazar sürekli cash satımı yapmaktadır. Cashleri satın aldıktan sonra satın alınan cashleri nasıl oyuna yükleyeceğiniz problemini dahi çözen Kopazar müşterilerine ‘’Nasıl Yüklenir?’’ sayfalarıyla yükleme işlemini kolaylaştırmıştır.Kopazar fiyatlar konusunda her zaman müşterilerinin yanındadır. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için Kopazarı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Alıcıları her zaman üzmeyecek ve piyasaya göre daha güncel tutan Kopazar 2005’den beri çalışmalarının tecrübesiyle ekmeğini yemektedir.

Knight Online Premium Alınca Oyunda Ne Gibi Farklılıklarla Karşılacağım? Premium Kullanımını Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

‘’Knight Online Premium’’ ürünü oyun için kesinlikle vazgeçilmezdir. Oyunu daha iyi ve daha hızlı oynamak için biçilmiş bir kaftandır.Premium en çok tercih edilen ürünler arasındadır çünkü premium ürününü satın alanlara knight online birçok avantaj sağlamakta.Bu avantajlara örnek vermemiz gerekirse en yoğun ve en aktif serverlera girerken yaşanan yoğunluğu yaşamaz direkt giriş hakkı alırsınız,ek exp bonusları vererek seviye atlamanız kolaylaşır,özel np ödülleri alırsınız ve daha nicesi olarak adlandırılabilir.Premium ürünlerini 3 aşamada sizlere sunan Kopazar firmasında bulunan bu ürünlerin fiyatları olabildiğine uygun tutulmuştur. Premium ürünler ‘’Bronz,Gold ve Platinum’’ olarak 3 farklı aşamada satıştadır.Bu ürünlere ulaşmak ve oyunun ek özelliklerinden yararlanmak için tek adres Kopazar.

Dahası ve detaylı bilgi için: https://www.kopazar.com/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.