KKTC Taekwondo Milli Takımı Yine Şampiyon

KKTC Taekwondo Milli Takımı Yine Şampiyon

KKTC Taekwon-do Federasyonu tarafından Dr.Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında organize edilen WTF (Olimpik Sistem) Taekwon-do şampiyonası Girne Avrasya Taekwon-do spor merkezinde yapıldı.

KKTC TAEKWON-DO MİLLİ TAKIMI YİNE ŞAMPİYON   KKTC Taekwon-do, Judo, Karate, Aikido Federasyonu tarafından Dr.FazılKüçük spor oyunları kapsamında organize edilen WTF(Olimpik Sistem) Taekwon-do şampiyonası Girne Avrasya Taekwon-do spor merkezinde yapıldı. 30. WTF (Olimpik Sistem) Taekwon-do şampiyonası, 17. GTF Avrasya Taekwon-do ve 5.World Budo Martıalarts Şampiyonasında dereceye girenlere ödülleri  düzenlenen törende yetkililer tarafından verildi.

8-002.jpgEROĞLU '' HER YIL ŞAMPİYONLUK MUTLAKA GELİYOR ''  3.Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu yaptığı konuşmada Federasyon başkanı Eyüp Zafer Gökbilen'in yıllardır bitmeyen enerjisiyle sporcu yetiştirdiğini ve her yıl mutlaka şampiyonluk kazandıklarını belirterek ''Bu disiplini öğretenleri de öğrenip başarı elde edenleri de kutluyorum dedi.3-012.jpgMüsabakalarda sporcular derece alabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.kktc-sampiyon1.jpgYapılan maçlar sonunda takım klasmanında KKTC birinci olurken ,Türkiye ikinci, Moldova üçüncü oldu. Şampiyonada Ukrayna dördüncü, Romanya beşinci, Kırgızistan altıncı, Azerbaycan yedinci, İskoçya ise sekizinci oldu.10-001.jpgÖDÜLLER VERİLDİ  Girne Avrasya Taekwon-do Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri 3.Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, KTBK Komutanı Yılmaz Yıldırım, GKK Komutanı Tevfik Algan, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, TC Lefkoşa Büyükelçiliği müsteşarı İlyas Temizkan ve diğer yetkililer tarafından verildi.

5-008.jpg

Haber ve Fotoğraflar :Murat Botanlıoğlu

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.