Kızılkaya: "Bilgi edinme hakkımızı talep ediyoruz"

Kızılkaya: "Bilgi edinme hakkımızı talep ediyoruz"

Şişli Belediyesinin adeta bir turizm şirketi gibi çalıştığını iddia eden MHP Şişli İlçe Başkanı Suat Kızılkaya, Şişli Belediyesinden cevap beklediklerini bildirdi

Şişli Belediyesine yazılı olarak seyahatlerinin amaçları ve katılımcıları hakkında bilgi edinme kanunu çerçevesinde, müracaat etmelerine rağmen yazılı bir cevap gelmediğini belirten Suat Kızılkaya; “Bilgi edinme kanununa göre bir suç olmasına rağmen Şişli Belediyesi maalesef konuya bir açıklık getirememiş ve kanun nezdinde suç işlemiştir. Tabiî ki bunun gereğini idare mahkemesinde açacağımız dava ile takip edeceğiz” dedi.

Mustafa Sarıgül’ü Şişli’ye yaptıkları ve eğitime verdiği destek için takdir ettiklerini fakat bunun, yapılan yanlışların göz ardı edilmesini engellemediğini vurgulayan Kızılkaya, “Bizim yanlışımız diğerinin doğrusundan daha iyidir mantığı son derece kötü bir davranıştır. Yanlış yanlıştır ve bu yanlışı yapan ‘SHP’li, pardon DSP’li, pardon karıştırdım YTP’li, o da olmadı CHP’li, yoksa tekrar DSP’li, o da mı olmadı, Türkiye Değişim Hareketli ya da her neyse ben takip etmekten yoruldum. Galiba şu an bağımsız’ olan Sarıgül’ün yönetiminde olan belediye yapsa dahi yanlıştır” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.