Kiralık Aşk Ömer kimdir? Başrol oyuncusu Barış Arduç hayatı ve bilinmeyenleri

Kiralık Aşk Ömer kimdir? Başrol oyuncusu Barış Arduç hayatı ve bilinmeyenleri

Kiralık Aşk dizisi dün gece yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizide Ömer karakterini canlandıran yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç kimdir? Sempatik tavırları ile kızların sevgilisi olan Barış Arduç gerçek sevgisi kim? Barış Arduç hayatı hakkında..

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor. 

Dizinin konusu;Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?  

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk  yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. 

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR? (ÖMER)

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç   Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı.  Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı.
Dinle Sevgili (2012), KÜÇÜK HANIMEFENDİ (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme dizisinin 1. bölümünde Ahmet karakterine hayat verdi. Bu rol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat veren Barış Arduç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlü.

Barış Arduç kendi hayatını kısaca şu cümlelerle özetliyor: "Kariyer planları yapmaya lise son sınıfta başladım. Yoğunlaştığım iki alan vardı biri spor akademisi diğeri konservatuar. Spor akademisine girdim ama ilk yılımda bırakmak durumunda kaldım bazı problemlerden dolayı. Kadere inanan biriyim. Kader beni bir şekilde spor akademisinden ayırınca oyunculuğa yönlendirmiş oldu. Bende oyunculuğa dair neler yapabilirim diye düşünürken Ayla Algan’la tanıştım. Kamera önü oyunculuk eğitimini aldıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezinde teatral bir eğitim alarak ufak da olsa yaptığım işle alakalı bir fikrim oldu. Böylelikle ilk adımımı atmış oldum diyelim." ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.