Kilisede 'erotik ayin'

Kilisede 'erotik ayin'

Almanya’nın Köln kentindeki 31. Protestan Kiliseler Günü’nde Armin Beuscher(48) adlı papaz, "erotik ayin" düzenledi. Vaazında cinsellik, Tanrı inancı ve ibadetin birbirinden ayrılmayacağını belirten papazın, "balerin ve dansözler" eşliğindeki

Ayinde "seks, tutku, bedensel yakınlık ve keyif" konularını işleyen Protestan Papaz Armin Beuscher’in (48) etkinliğini yaklaşık 1000 kişinin izlediği, içeriye ise sadece 400 kişinin alındığı, kilise önünde ise uzun bir kuyruğun oluştuğu bildirildi.

Kapısında "Aşkın bağına gönülden hoş geldiniz" yazılı Karteeuserkirche Kilisesi’ndeki ayinde, yalınayak kürsüye giden papaz Beuscher, kendisine bir muayene sırasında aile hekiminin "Eşinizle düzenli olarak dua ediyor ve cinsel

ilişkide bulunuyor musunuz?" diye sorduğunu; bu sorunun ardından bu konuya kafa yormaya başladığını söyledi.  Başlarda utandığını belirten papaz Beuscher, sonraları ise bu derin sorunun, derin manasını anladığını belirtti. Ruhaniliğin de, erotizmin de talimle geliştiği sonucuna vardığını belirten papazın bu sözlerinin ardından kilisedeki atmosfer daha rahat bir hal aldı, vaazı dinlemeye gelenler birbirlerine masaj yapmaya, sevdiklerini öpmeye başladılar. 

Vaazını, "Sevdiklerimizle daha sık yatağa gitmeliyiz. Tanrı'ya tutku ve şefkatle şükredin amen" sözleriyle bitiren papaz, cemaatten büyük alkış aldı.  Kilise koridorunda ise bir kadın, saksafon eşliğinde müzikle erotik dans gösterisi yaptı.

 
 
 
 
HÜRRİYET
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.