Kılıçdaroğlu Şişli’ye müdahale etti

Kılıçdaroğlu Şişli’ye müdahale etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonların basına düşmesinden sonra Şişli’ye müdahale ettiği ifade ediliyor.

Şişli Belediyesindeki bu yaşanan olaylardan sonra Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile genel merkezde özel bir görüşme yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün sonra, İstanbul’daki belediye başkanları ile görüşme programı olmasına rağmen Hayri İnönü ile Ankara’da özel görüşme yapması, Şişli’ye müdahale etmesi olarak yorumlanmasına neden oldu.

BELEDİYEYİ EMİR SARIGÜL YÖNETİYORDU

HAYRİ İNÖNÜ’YE EMANETÇİ OLARAK BAKILIYOR

Şişli’de Hayri İnönü’nün emanetçi bir başkan olacağı konuşuluyordu. Şişlilinin böyle düşünmesinde Emir Sarıgül’ün de rolü büyüktü. Emir Sarıgül sanki Şişli Belediye Başkanı imiş gibi davranıyordu. Hayri İnönü’nün danışmanlarını dahi Emir Sarıgül atamıştı. Üstelik bu danışmanların da Emir Sarıgül’ün ortaklarının olması tepki çekmişti.

SARIGÜL’ÜN PLANI, İNÖNÜ’YÜ MİLLETVEKİLİ

EMİR SARIGÜL’Ü DE BAŞKAN YAPACAKTI

Hayri İnönü’nün yaşanan bu olaylara sessiz kalmasının altında da, Mustafa Sarıgül’ün Hayri İnönü’ye milletvekili sözü vermesinin yattığı ifade ediliyordu.  Mustafa Sarıgül’ün Hayri İnönü’ye; ‘Emir’e abilik yap, onun pişmesini sağla, sonrada seni milletvekili, Emir Sarıgül’ü Şişli Belediye Başkanı yapmayı düşünüyorum’ dediği iddia edilmekteydi.

TEPKİLERİN ARTMASIYLA KILIÇDAROĞLU MÜDAHALE ETTİ

Şişli Belediyesi’nde yaşanan olaylarda, bu iddiaları doğrular nitelikte gelişmeye başlayınca tepkiler iyice arttı. Bir de bu yorumlarının medyada yoğun bir şekilde yer almasından sonra da Kılıçdaroğlu’nun bu yaşananlara müdahale etmek zorunda kaldığı ifade ediliyor.

EMİR SARIGÜL’ÜN BAŞARISIZLIKLARI

HAYRİ İNÖNÜ’YÜ BAŞKAN YAPTIRACAK

Bu görüşmeden sonra da Şişli Belediyesi’nde birçok şeyin değişeceği ifade ediliyor. Şişli Belediyesi’ndeki tüm kadroyu Emir Sarıgül’ün oluşturmuştu. İnönü de bu kadroya karışmamıştı. Emir Sarıgül’ün ve oluşturduğu kadronun da başarısız icraatlar yapması tepkilere neden olmuştu. Emir Sarıgül ve ekibin de bu tepki çekecek icraatlarına devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.  Bu sebeple Hayri İnönü’nün bir müddet daha seyirci kalacağı ve kendisinin oluşturacağı kadro için değişim yapabileceği ortamın oluşmasını bekleyeceği düşünülüyor.

EMİR KENDİ KARİYERİNİ KENDİSİ BELİRLEYECEK

Tüm gelişmeler gösteriyor ki; önümüzdeki günlerde, Şişli Belediyesi büyük değişimlere gebe kalacak. Bu değişimlerle de; Emir Sarıgül kendi kariyerini kendisi belirlemiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.