Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, güzel fiziği ile izleyenleri hayran bıraktı

Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, güzel fiziği ile izleyenleri hayran bıraktı

Seksi şarkıcı Hadise Kıbrıs'ta nefesleri kesti. Kıbrıs'ta sahne alan güzel yıldız Hadise giydiği kıyafetiyle herkes hayran bıraktı. Güzel fiziği ile tüm gözleri üzerinde toplayan Hadise, seksi kıyafeti ile de çok konuşuldu. Ayrıntılar Haberimizde..

Seksi şarkıcı Hadise Kıbrıs'ta nefesleri kesti. Kıbrıs'ta sahne alan güzel yıldız Hadise giydiği kıyafetiyle herkes hayran bıraktı. Güzel fiziği ile tüm gözleri üzerinde toplayan Hadise, seksi kıyafeti ile de çok konuşuldu.

Kıbrıs’ta art arda iki akşam sahne alan seksişarkıcı Hadise, yerli ve yabancı parçalarından oluşan repertuarı ile sahnede yerinde duramadı, enerjisi vedekoltesi ile de göz doldurdu.Güzel şarkıcı Hadise, bir konser için Kıbrıs’ta sahne aldı. Hadise, konser sırasında yine güzel fiziği ile hayranlarını mestederken yürekleri de hoplatmayı başardı. 

Giyinmesi ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken Hadise, Kıbrıs’ta sahne aldığı Rocks Hotel’de frikik üstüne frikik verdi.Sahne kıyafetleriyle cesaretini gözler önüne seren Hadise, önceki akşam kendi sınırlarını zorladı! Kıbrıs’taki Rocks Hotel’de sahneye çıkan ünlü popçu, süper seksi kostümleriyle yürek hoplattı. 

O Ses Türkiyenin muhteşem ismi Hadise Kıbrısı adeta salladı geçti. Hadise,Kıbrıs konserinde izleyenlere çok keyifli anlar yaşattı. Şarkıları ve kıyafetiyle hayranlarına hayatlarında unutamayacakları bir gece yaşattı. Hadisenin sahne performansı ile göz zevki yaşadı işte o anların ayrıntıları. 

Stil danışmanlığını kardeşi Derya Açıkgöz’ün yaptığı ünlü şarkıcı, otelde iki gün sahneye çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.