Keleş'in yayınladığı video sosyal medya hesaplarının sonunu getirdi

Keleş'in yayınladığı video sosyal medya hesaplarının sonunu getirdi

Modifiyeli araç sektöründe yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen Aydın Keleş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video nedeni ile gündemin konusu oldu. 

Yayınlamış olduğu videoda Türkiye'de modifiyeli araç kullanıcılarına yapılan haksızlıkları konu alan Keleş, video içeriğinde yönlendirme gibi olumsuzluklara neden olduğundan dolayı 1 milyon takipçiye sahip olan Tiktok hesabından oldu.

Keleş'in Tiktok hesabının kapatılması gündemde konuşulurken, bir başka şokta 200 bin kişiden fazla takipçi sayısına ulaşan Instagram hesabının kısıtlandığı haberleri de duyuruldu. Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğunu dile getiren Keleş, durumun yasal süreçlere karşıt bir açıklama yapması nedeni ile sosyal medya hesaplarının kapatıldığını bildirdi.

kelesin-yayinladigi-video-sosyal-medya-hesaplarinin-sonunu-getirdi1.jpg

Takipçilerinden Destek Yağdı

Aydın Keleş'in modifiye bir yaşam tarzıdır diyerek takipçilerine drift, makas, yüksek ses, sokaklarda aşırı egzost gibi çevreye zarar veren olumsuzluklardan uzak kalmalarını da dile getirdi. Modifiye kurallarının çok sert olduğunu ve yapılan işlemlerin araçlara uygulandıktan sonra cezai işleme tabi tutulmasını da yanlış gördüğünü açıkladı. Bu anlamda yayınlamış olduğu videoda bazı önlemlerin alınmasını söyleyen Keleş, videoyu yayınlaması ile birlikte tüm sosyal medya hesaplarının kapandığını gördü.

Keleş'in sosyal medya hesaplarının kapanması ile birlikte modifiye tutkunlarından destek gecikmedi. Türkiye'nin birçok farklı ilinden destek veren Aydın Keleş takipçileri, konu ile ilgili açıklamalarda bulundular. Konu ile alakalı açıklama yapanlar arasında ünlü şarkıcı Fatih Tekin, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun'da yer alıyor. 

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.