Kayserispor, Fenerbahçe'ye Karşı 3 Puana İnanıyor! 'Arzu Etikleri Sonucu Alacağız!'

Kayserispor, Fenerbahçe'ye Karşı 3 Puana İnanıyor! 'Arzu Etikleri Sonucu Alacağız!'

Kayserispor, Fenerbahçe'ye Karşı 3 Puana İnanıyor! 'Arzu Etikleri Sonucu Alacağız!'

 

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe ile oynayacakları kritik maç öncesinde umut dolu açıklamalarda bulundu. Takımının taraftarı önünde alacakları arzu ettikleri sonucu beklediğini ifade eden Uçar, maç öncesindeki hazırlıkların tam gaz devam ettiğini belirtti.

Taraftarın Önünde Arzu Etikleri Sonuç İçin İnanıyoruz!

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu zorlu mücadele öncesinde Teknik Direktör Recep Uçar'ın liderliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Uçar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Taraftarımızın önünde arzu ettiğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum" diyerek takımının moralli bir şekilde maça hazırlandığını vurguladı. bonus veren

Fenerbahçe'nin Güçlü Performansına Saygı Gösteriyoruz!

Recep Uçar, Fenerbahçe'nin hem oyun hem de oyuncu gücüne dikkat çekerek, rakiplerini Avrupa Konferans Ligi'ndeki başarılarından dolayı tebrik etti. Ancak, Uçar, takımının kendi evinde ortaya koyduğu güçlü performansa vurgu yaparak, "Biz de şu ana kadar özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda iyi bir grafik çizdik. Umarım taraftarımızın desteğiyle beraber arzu ettiğimiz neticeyi alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kayserispor'un teknik direktörü, Fenerbahçe maçının öncesinde yaşanan üzücü olayları da anımsatarak hakem Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Maç öncesinde takımının moralli olduğunu ve en iyi performansı sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Uçar, taraftarlarına büyük rol düştüğünü belirtti. Maç öncesinde tesislerdeki son antrenmanlarını tamamlayan Kayserispor, taraftarının desteğiyle galibiyet için sahaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.