Kayserispor 3-1 Beşiktaş

Kayserispor 3-1 Beşiktaş

Süper Lig'de 30. hafta Kayserispor Beşiktaş maçı ile sona erdi. Kayserispor, konuğu Beşiktaş'ı 3-1'le geçti ve uzun bir aradan sonra küme düşme hattından kurtuldu.

Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Kayserispor, Beşiktaş'ı konuk etti. Hem zirve yarışını hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada kazanan 3-1'lik skorla Kayserispor oldu. Kayserispor uzun bir süre sonra tehlike hattından çıktı.

Kayserispor 51'de Hasan Hüseyin Acar'la öne geçti. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında da gol perdesini açan Hasan Hüseyin yine sahneye çıktı. Hasan Hüseyin 83'te ise inanılmaz bir frikik golü attı ve skoru 2-1 yaptı. Son sözü ise 86'da Kravets söyledi: 3-1. Beşiktaş'ın tek golü 74'te Atiba Hutchinson'dan geldi.

Kayserispor 31 puana çıkarken haftayı 14. sırada tamamladı. Beşiktaş ise Galatasaray'ın yenildiği, Sivasspor'un ise berabere kaldığı haftada kazanarak Galatasaray'ı geip 4. sıraya yerleşme şansını tepti. Beşiktaş 50 puanla 5. sırada kaldı.

Özellikle maçın ilk yarısında üç tane net gol pozisyonunda kafa vuruşlarını başarıyla çıkaran kaleci Silviu Lung adeta kalesinde devleşti. Maça damga vuran Lung, Süper Lig'in en fazla kurtarış yapan kalecisi konumunda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.